Ολυμπιακός: Οι αδιάφορες ήττες του Μαρτίνς

Το έκανε συνήθεια ο Πορτογάλος προπονητής. Να χάνει μόνο όταν έχουν κριθεί όλα!

Ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε με ικανοποίηση το δώρο του ΟΦΗ και την απώλεια της ΑΕΚ στην 15η αγωνιστική της Super League. Οι Πειραιώτες με το φινάλε του 2021 έχουν διαφορά 11 βαθμών στον βαθμολογικό πίνακα και βάσει εικόνας της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς και των διεκδικητών του τίτλου, δύσκολα μπορεί να ανατραπεί η συγκεκριμένη κατάσταση. Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός στο αμέσως επόμενο διάστημα, μπορεί να προσεγγίσει με λιγότερες ποδοσφαιρικές ενοχές το πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνς θα δοκιμάσει περισσότερα σχήματα και πρόσωπα, ενώ υπάρχει χώρος για απώλειες.

Ο Μαρτίνς το έχει κάνει… μόδα στα τέσσερα χρόνια θητείας του στον Ολυμπιακό. Η συντριπτική πλειοψηφία των ηττών του στο πρωτάθλημα έρχονται όταν όλα έχουν κριθεί και έχουν ελάχιστο αντίκτυπο στην βαθμολογική οικονομία της σεζόν. Αν εξαιρέσουμε την πρώτη αναγνωριστική σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε δύο φορές από ΠΑΟΚ και ΟΦΗ 30 Σεπτεμβρίου και 21 Οκτωβρίου αντίστοιχα, δεν έχει χάσει ξανά στο πρώτο μισό της σεζόν! Οι έξι βαθμοί που έχασε ο Ολυμπιακός σ’ εκείνα τα δύο ματς ήταν καθοριστικά, καθώς το πρωτάθλημα κατέληξε στον ΠΑΟΚ με πέντε βαθμούς διαφορά. Να σημειώσουμε πως τότε ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στον δεύτερο γύρο απ τον ΠΑΟΚ, στις 10 Φεβρουαρίου 2019.

Από εκεί και πέρα οι ήττες του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα μετριούνται στο δάκτυλο του ενός χεριού και όλες έχουν έρθει όταν όλα έχουν κριθεί σχετικά με την κατάληψη του τίτλου. Τη σεζόν 2019-2020 η πρώτη ήττα ήρθε στις 12 Ιουλίου (!) στο παιχνίδι των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ (0-1) στο Φάληρο. Την περασμένη σεζόν η πρώτη ήττα, από τις δύο στο πρωτάθλημα ήρθε στις 14 Φεβρουαρίου, όταν ο Ολυμπιακός ηττήθηκε απ’ τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο (2-1) μετά από νικηφόρο σερί 15 αγωνιστικών, ενώ η επόμενη ήρθε στις 18 Απριλίου απ’ τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τα πλέι οφ (2-0). Αν αφαιρέσουμε τη σεζόν 2018-2019, ο Ολυμπιακός φορτσάρει στο πρώτο μέρος της κούρσας, αποκτά μεγάλη διαφορά και γνωρίζει την πρωτη ήττα πολύ αργά!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.