Ολυμπιακός: Το παράθυρο για Ελ Αραμπί στο Κόπα Άφρικα

Πόσο πιθανό είναι να βρεθεί ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην τελική φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής; Ο ρόλος της Covid-19. Πότε ανακοινώνεται η λίστα.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ένας απ΄τους σπουδαιότερους Μαροκινούς ποδοσφαιριστές όλων των εποχών, κερδίζοντας τη θέση του στο πάνθεον της χώρας του, χάρη στα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του. Με το γκολ που πέτυχε στο ματς του Ολυμπιακού κόντρα στη Λαμία έφτασε τα 202 σε όλα τα πρωταθλήματα τα οποία έχει αγωνιστεί και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ όλων των εποχών, πίσω απ’ τον Χασάν Ακεσμπί, ο οποίος μεσουράνησε στη Γαλλία τη δεκατία του 1960.

Πάντως ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς έχει δείξει ξεκάθαρα πως δεν υπολογίζει τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, το οποίο ξεκινάει (αν προσπεράσει τα προβλήματα λόγω Covid-19) στις 9 Ιανουαρίου στο Καμερούν. Ο 34χρονος φορ κλήθηκε για τελευταία φορά στις 30 Μαρτίου του 2021 και από τότε έχει μείνει εκτός εθνικής ομάδας. Ο Χαλίλχοτζιτς έχει ως προτεραιότητα την κλήση των Γιουσέφ Ελ – Νεσίρι (Σεβίλλη), Ράιαν Μαέ (Φερεντσβάρος) και Μουνίρ Ελ Χαντάντι (Σεβίλλη) για τις θέσεις των επιθετικών.

Ο Ελ Αραμπί βέβαια είναι ο Μαροκινός σέντερ φορ με τα περισσότερα γκολ στη φετινή σεζόν, έχοντας φτάσει τα 9 σε 13 αγώνες. Τον ξεπερνάει ο Ταρίκ Τισουνταλί της Γάνδης (10 γκολ), ο οποίος ωστόσο αγωνίζεται ως μέσος. Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί το πιθανότερο είναι να μείνει εκτός λίστας, ωστόσο ο αστερίσκος που μπήκε σχετικά με τις κλήσεις των εθνικών ομάδων, ίσως αφήνει ένα παράθυρο για εκείνον. Συγκεκριμένα οι εκλέκτορες μέχρι πρόσφατα έπρεπε να καλέσουν 23 παίκτες, ωστόσο τους δόθηκε η δυνατότητα να έχουν μαζί τους +7 παίκτες, ως ρεζέρβες σε περίπτωση νόσησης κάποιου μέλους της ομάδας από Covid-19. Αν ο Ελ Αραμπί βρεθεί σ’ αυτή τη θέση θα το μάθουμε το πρωί της Πέμπτης, όταν και θ’ ανακοινωθεί σε συνέντευξη τύπου η τελική λίστα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.