ΠΑΟΚ Β’ – Ξάνθη 0-1: “Διπλό” κορυφής (hls)

Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά πέρασε και από το γήπεδο του Μακεδονικού, επικρατώντας 1-0 του ΠΑΟΚ και επέστρεψε στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Super League 2.

Η Ξάνθη επιβεβαίωσε σε ακόμη ένα παιχνίδι πως διανύει εξαιρετική περίοδο, διεύρυνε το νικηφόρο σερί της και αξιοποίησε την απώλεια βαθμών της Βέροιας, επιστρέφοντας στην κορυφή του ομίλου.

Το σκορ για τους Ξανθιώτες άνοιξε ο Γκινσάρι με σουτ μόλις στο 2ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Ιμπραΐμι ανέλαβε την εκτέλεση, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Κεχαγιά δεν το… πλήρωσε, καθώς διατήρησε το προβάδισμα μέχρι τέλους απέναντι στον ΠΑΟΚ Β’, που έψαξε την ισοφάριση και έφυγε νικήτρια από το γήπεδο του Μακεδονικού.

Για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ήταν η δεύτερη διαδοχική απώλεια βαθμών και τρίτη φετινή ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

ΠΑΟΚ Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Καλουτσικίδης (46′ Κουλούρης), Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουντρεαόγκο, Σαλαμούρας (74′ Γρόσδης), Χατζηστραβός, Τάχατος, Τζίμας (67′ Σπυρίδης), Γκορτετζιάνι (67′ Πανίδης).

Ξάνθη (Νίκος Κεχαγιάς): Ίτσο, Μπάτζιος, Φαζός, Τζανακάκης, Γκινσάρι, Θυμιάνης, Τσέλιος, Γκόμες, Μονρόουζ, Ιμπραΐμι, Πολίμος.

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)
Βοηθοί: Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)
Κίτρινες: Καλουτσικίδης, Ουντρεαόγκο – Γκόμες


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.