Σαραμαντάς: “Δεν υπάρχει off side στην τελευταία φάση” (vid)

Ο Γιώργος Σαραμαντάς στάθηκε στην τελευταία φάση του ματς, τονίζοντας πως δεν υπήρχε off side και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς στάθηκε στην τελευταία φάση του ματς, τονίζοντας πως δεν υπήρχε off side και το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει.

Πως σχολιάζεις το ματς;

Κάναμε αξιόλογη προσπάθεια αλλά δεν ευτυχήσαμε στο τέλος. Πιστεύω πως δεν υπήρχε off side στην τελευταία φάση και δεν θα έπρεπε να πρωταγωνιστήσει ο διαιτητής αλλά οι ποδοσφαιριστές. Θα έπρεπε να εξελιχθεί κανονικά η φάση και να πάρουμε τον βαθμό, που για μας είναι πολύτιμος.

Υπάρχουν κέρδη από το σημερινό ματς;

Είναι κέρδος η μαχητικότητα, όμως πρέπει να αφήσουμε το ματς αυτό στην άκρη καθώς δεν πήραμε κάτι. Να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε σήμερα, Θα εστιάσουμε στο ματς της Τετάρτης που είναι εξίσου σημαντικό για μας, να δώσουμε τα πάντα.

Υπλάρχει εξήγηση για τα δύο πρόσωπα εντός και εκτός

Είχαμε την ατυχία να παίζουμε μακριά από την έδρα μας που είναι το όπλο μας, παίζαμε σε ουδέτερο γήπεδο, δεν σημαίνει κάτι όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία. Απλά μας έχει τύχει αυτή η περίοδος να κάνουμε αρνητικό ρεκόρ στην έδρα μας όμως επιστρέφοντας στην έδρα μας θα το συνδυάσουμε με θετικά αποτελέσματα.

Για τον πρώτο γύρο;

Η Λαμία πάντα μονομαχεί, δεν κοιτάμε ματς. Στον δεύτερο γύρο θα καταβάλουμε μεγαλύτερη προσπάθεια να σώσουμε την κατηγορία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.