Ολυμπιακός: Η πρώτη ανάκαμψη μετά τα “γκάζια”

Στο ματς με τον Άρη θα γίνουν ορατά τα πρώτα σημάδια βελτίωσης σε ό,τι αφορά τη διάθεση των παικτών, μετά την ήττα απ΄' την Αντβέρπ.

Οι διαβολοβδομάδες στον αθλητισμό είναι ικανές να σε απογειώσουν και παράλληλα μπορεί να σε τραβήξουν μαζί τους σε μια περίοδο κρίσης. Τα λίγα 24ωρα που μεσολαβούν από παιχνίδι σε παιχνίδι δεν αφήνουν το σώμα και κυρίως το πνεύμα να ξεκουραστούν, καθώς τα “πρέπει” είναι πολλά. Έτσι και ο Ολυμπιακός μετά την ήττα από την Αντβέρπ, θα βρει απέναντι του τον Άρη.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μίλησε σαν αρχηγός:

Ρωτήσαμε τον Πέδρο Μαρτίνς αν ο Άρης του ανοικτού ποδοσφαίρου είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να ξεπεράσει η ομάδα του την εμφάνιση με τους Βέλγους ή αν θα προτιμούσε κάποια άλλη ομάδα με διαφορετικό προφίλ. Ο Πορτογάλος φυσικά απάντησε διπλωματικά, ωστόσο είναι προφανές πως το αποψινό παιχνίδι (19.30, NS Prime) θα έχει αρκετούς διαθέσιμους χώρους για όσους θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και η διαχείριση των ηττών:

Ο Ολυμπιακός εκτός από την ανάγκη να επιστρέψει στις πειστικές εμφανίσεις, έχει μπροστά του και μια πρώτης τάξης ευκαρία να μεγαλώσει τη διαφορά από τη δεύτερη ΑΕΚ, μετά τη χθεσινή ισοπαλία στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Εκτός των εντυπώσεων, υπάρχει και ουσία για τον Ολυμπιακό.

Ο Αγκιμπού Καμαρά νιώθει… άσχημα που είναι κουρασμένος:

Μένει να δούμε αν τα “γκάζια” του Πέδρο Μαρτίνς έπιασαν τόπο και αν οι παίκτες θα δείξουν άμεσα διάθεση να αλλάξουν την ατομική και συλλογική εικόνα. Παράλληλα όσοι εδώ και καιρό ζητούν χρόνο συμμετοχής, θα πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία και να βάλουν δύσκολα στον Πορτογάλο εν όψει της συνέχειας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.