Ρ.Γκαρσία: «Καλή η ισοπαλία, αρκεί να νικήσουμε την Τρίτη!» (vid)

Ο Ρούμπεν Γκαρσία αναφέρθηκε, και αυτός, στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπου έγινε το ματς με την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας ως ένα καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία αρκεί, όπως είπε, να νικήσει η ομάδα του τον Παναιτωλικό

Ο Ισπανός αμυντικός του Αστέρα αναφέρθηκε, και αυτός, στον δύσκολο αγωνιστικό χώρο όπου έγινε το ματς με την ΑΕΚ, χαρακτηρίζοντας ως ένα καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία αρκεί, όπως είπε, να νικήσει η ομάδα του τον Παναιτωλικό την ερχόμενη Τρίτη!

«Όπως είδαμε όλοι ήταν πολύ δύσκολο να παιχθεί ποδόσφαιρο σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Εμείς θεωρούμε ως ένα καλό αποτέλεσμα την ισοπαλία απέναντι στην ΑΕΚ αρκεί όμως να κρατήσουμε τον ρυθμό μας και να νικήσουμε στο επόμενο ματς με τον Παναιτωλικό. Μόνον έτσι θα έχει αξία αυτό το αποτέλεσμα.
Δεν κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα όμως σιγά σιγά βρίσκουμε τον ρυθμό μας μετά από ένα δύσκολο πρόγραμμα. Εκτιμώ πως στη συνέχεια θα είμαστε βελτιωμένοι έτσι ώστε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θα ανταποκρίνονται στις δυνατότητές μας..
»
Ο 23χρονος αμυντικός αναφέρθηκε και στο μεγάλο αυριανό ντέρμπι της Μαδρίτης όπως και στην παρουσία του Τσάβι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα όπου κι ο ίδιος πέρασε από τα τμήματα υποδομής.
«Το ματς της Ατλέτικο με τη Ρεάλ είναι ένα κλασικό ντέρμπι όπου δεν μπορούνε να γίνουνε προβλέψεις. Ο Τσάβι είναι ένας προπονητής που ταιριάζει στην Μπαρτσελόνα και πιστεύω πως θα μπορέσει να τη βοηθήσει καθώς την ανέλαβε σε μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή της ιστορίας της..» τόνισε ο Ίβηρας αμυντικός


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.