Στιλ: “Τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου στον Παναθηναϊκό”

Ο Λουκ Στιλ μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό, αλλά και για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του ως επιθετικός.

Ο Άγγλος επιθετικός αποσύρθηκε πέρυσι από την ενεργό δράση, όμως δεν έφυγε ποτέ από τα γήπεδα, καθώς αποφάσισε να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, σε ερασιτεχνικό επίπεδο και σε διαφορετική θέση.

Ο Στιλ σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mirror μίλησε για τη νέα καριέρα του και θυμήθηκε τα χρόνια στον Παναθηναϊκό, τα οποία χαρακτήρισε ως τα πιο σημαντικά της καριέρας του.

“Ήθελα να συνεχίσω να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά το να παίξω τερματοφύλακας στις μικρές κατηγορίες δεν με εξίταρε ιδιαίτερα. Από πέρσι ξεκίνησα να παίζω στις ερασιτεχνικές κατηγορίες και τα πήγα πολύ καλά, με ζητούσαν πολλές ομάδες. Έβαλα 18 γκολ σε 7 ματς! Φέτος σκόραρα και στο Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο είναι φοβερό! Έχω φίλους που έγιναν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές ως μέσοι και επιθετικοί και δεν έχουν σκοράρει στο FA Cup, οπότε το να το κάνω εγώ είναι σίγουρα πολύ ιδιαίτερο.

Από όταν πήγα στην Ελλάδα, πάντα ενθαρρύνω τα νέα παιδιά να δοκιμάζουν το εξωτερικό. Μαθαίνεις πολλά για τη ζωή και το άθλημά σου. Προσωπικά μου έδωσε νέα πνοή και κίνητρο για την καριέρα μου, γιατί ήμουν σε μία χώρα που δεν με ήξερε κανείς. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα σε μια τέτοια απόφαση, χαίρομαι πολύ που έπαιξα εκεί και μάλιστα για τρεις ολόκληρες σεζόν. Ήταν από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λουκ Στιλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.