Μήτογλου: “Προσοχή στις προσωπικές μονομαχίες με Αστέρα” (vid)

Ο Σίμος Μήτογλου μίλησε στο Novasports.gr για το κλίμα στην ΑΕΚ, τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τη συνεργασία με τον Βράνιες, τον Μπαράλες, αλλά και την απουσία του Στάνκοβιτς.

Ο Σίμος Μήτογλου είναι ένας από τους παίκτες της ΑΕΚ που βγήκαν από την αφάνεια επί των ημερών του Αργύρη Γιαννίκη, με τον Έλληνα στόπερ να έχει καθιερωθεί πλέον στο αρχικό σχήμα της Ένωσης.

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Βόλου μιλώντας στο Novasports.gr και τον Γιώργο Βασιλείου αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό λέγοντας μεταξύ άλλων: “Ο Παναθηναϊκός έπαιξε πολύ καλά, αλλά και εμείς ανταποκριθήκαμε και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Βάλαμε ένα γρήγορο γκολ και κερδίσαμε που ήταν πολύ σημαντικό για τη ψυχολογία μας και το κρατήσαμε μέχρι το τέλος”.

Ο Μήτογλου αναφερόμενος στο κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ τόνισε πως: “Το κλίμα είναι πολύ καλό. Πάντα οι νίκες φτιάχνουν τη ψυχολογία και κοιτάμε σε κάθε παιχνίδι να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα”, ενώ μιλώντας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα στην Τρίπολη τόνισε πως:

“Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο ματς, είναι μια δύσκολη έδρα. Θα τα βάλουμε κάτω, θα παίξουμε το σύστημα που θέλει ο προπονητής. Θα προσπαθήσουμε να σκοράρουμε από νωρίς και να το κρατήσουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να προσέξουμε τις προσωπικές μονομαχίες”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σίμου Μήτογλου στο Novasports.gr:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.