Γιαννίκης: “Καμία εισήγηση για μεταγραφή, δεν υπάρχει Βασιλειάδης” (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης μίλησε στον Γιώργο Βασιλείου για τα μεταγραφικά σενάρια και τους στόχους της ΑΕΚ, ανέλυσε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας στο Novasports.gr σχολίασε την εικόνα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όπου οι “κιτρινόμαυροι” επικράτησαν 1-0 με το γκολ του Ντάμιαν Σιμάνσκι.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε ξανά πως το πλάνο ήταν να μπει η ΑΕΚ δυνατά για να σκοράρει ένα γρήγορο γκολ και πρόσθεσε μεταξύ άλλων: “Γνωρίζοντας αυτή τη στιγμή πως η ομάδα δεν είναι σε θέση να έχει τις εντάσεις που θέλουμε, χρειάστηκε μια έξυπνη διαχείριση του αγώνα. Οι φάσεις ήταν σε μεγάλο μέρος του αγώνα υπέρ μας. Μιλάμε για μια δίκαιη νίκη και συγχαρητήρια στους παίκτες μου που εξυπηρέτησαν το πλάνο σωστά”.

Ο 41χρονος τεχνικός υποστήριξε πως βλέπει τεράστια εξέλιξη και πρόοδο στο παιχνίδι της ΑΕΚ, ενώ αναφερόμενος στον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε μεταξύ άλλων πως: “Ο Αστέρας είναι σκληρός αντίπαλος, βγάζει ένταση στο κέντρο, έχει επικίνδυνους επιθετικούς και πρέπει να βγάλουμε τα στοιχεία μας για να κερδίσουμε“.

Δείτε επίσης τι είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στην κάμερα των καναλιών Novasports για την απουσία του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, το όνομα του Σεμπάστιαν Βασιλειάδη της Αρμίνια Μπίλεφελντ που συνδέθηκε με την ΑΕΚ, αλλά και γενικότερα τον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.