Άρης: Η νέα παράταση από CAS δίνει χρόνο για μεταγραφές

Η ΠΑΕ Άρης ενημερώθηκε από το CAS ότι η απόφαση για την υπόθεση της μεταγραφής Ντουρμισάι θα βγει μετά τις 10 Ιανουαρίου, που σημαίνει ότι οι "κίτρινοι" έχουν χρόνο να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις

Η ΠΑΕ Άρης παίρνει το… χρόνο της από το CAS για να προβεί σε μεταγραφικές κινήσεις μέσα στον Ιανουάριο. Στις αρχές του μήνα, τουλάχιστον, καθώς, όπως το Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο ενημέρωσε τη διοίκηση των “κίτρινων”, η απόφαση για την υπόθεση της μεταγραφής Ντουρμισάι στην ομάδα αναμένεται να εκδοθεί μετά τις 10 του ερχόμενου μήνα.

Πρακτικώς, αυτό σημαίνει ότι μέχρι να εκδοθεί η απόφαση, η ΠΑΕ Άρης έχει το δικαίωμα να κινηθεί σε μεταγραφικό επίπεδο για την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας. Μπορεί να το κάνει και μετά την έκδοση της απόφασης, αν αυτή είναι θετική για τους “κίτρινους”. Δεν θα μπορεί να το κάνει, αν είναι αρνητική και επιβάλει το CAS τιμωρία στους “κίτρινους” απαγόρευσης μεταγραφών.

Ήδη, η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία κάνουν προετοιμασία για πιθανές κινήσεις μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο, από την πρώτη μέρα κιόλας θα ανοίξει επισήμως η μεταγραφική περίοδος. Οι θέσεις που η ομάδα θέλει ενίσχυση έχουν “σημαδευτεί” από τον Άκη Μάντζιο και τους συνεργάτες του, όπως και οι πιθανοί μεταγραφικοί στόχοι. Μπορεί να μην υπάρχει άπλετος χρόνος μέχρι τις 10 Ιανουαρίου, όμως, το δεκαήμερο θεωρείται από τους “κίτρινους” ένα σχετικά καλό χρονικό περιθώριο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.