Αστέρας Τρίπολης: Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας με ΑΕΚ

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης την αναμέτρηση με την ΑΕΚ (11/12,19:30) θα παρακολουθήσουν από το "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" μόνο οι κάτοχοι διαρκείας.

Φρένο στους φιλάθλους της ΑΕΚ έβαλε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης. Με βάση την ανακοίνωση που γνωστοποίησε η ομάδα από την Αρκαδία στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα έχει δικαίωμα εισόδου μόνο ο κόσμος που διαθέτει εισιτήρια διαρκείας.

Το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης ΑΕΚ είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (11/12, 19:30), στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα. Την αναμέτρηση μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά από τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Δικαίωμα εισόδου στον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ – ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Interwetten 2021-2022, το Σάββατο (11/12, 19:30) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.

Για την είσοδο στο γήπεδο απαραίτητη είναι η προσκόμιση δημόσιου εγγράφου ταυτοποίησης στοιχείων και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στους εντός έδρας αγώνες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ της σεζόν 2021-2022, δεν εκδίδονται μεμονωμένα εισιτήρια για τους φιλάθλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.