Λετιέρι: “Στολίδι η Αγιά Σοφιά. Δεν μας έδωσε πέναλτι ο διαιτητής με τον Ολυμπιακό”

Ο βοηθός προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη, Τζίνο Λετιέρι, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Augsburg και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ.

Ο βοηθός προπονητή του Αργύρη Γιαννίκη, Τζίνο Λετιέρι, παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Augsburg και αναφέρθηκε σε όλα όσα έχει ζήσει μέχρι στιγμής στην ΑΕΚ.

Αναφέρθηκε στον Αργύρη Γιαννίκη τη συνεργασία τους, το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αλλά και το νέο γήπεδο.

Για το πως βρέθηκε στην ΑΕΚ

«Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς που ξεκίνησε τη σεζόν ως προπονητής με την ΑΕΚ, έλαβε πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και μετακόμισε στην Αλ Ετιφάκ μόλις έπειτα από επτά αγώνες και υπέγραψε ο Αργύρης Γιαννίκης. Μετά με πήρε τηλέφωνο ο Γιαννίκης και με ρώτησε αν μπορούσα να φανταστώ να δουλέψω στην Ελλάδα»

Για τη συνεργασία με το Γιαννίκη.

«Γνωριζόμασταν με τον κόουτς, αλλά όχι από κοντά. Έψαχνε βοηθό και γρήγορα καταλάβαμε ότι ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος. Τελικά μου πήρε 48 ώρες για να φτάσω στο προπονητικό επιτελείο της ΑΕΚ».

Η πορεία της ΑΕΚ

«Η ΑΕΚ είναι στη 2η θέση παίζοντας πιο ελκυστικά. Σε σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να γυρίσουμε μερικούς διακόπτες. Έχουμε μια ξεκάθαρη φιλοσοφία παιχνιδιού και δίνουμε μεγάλη αξία στην τακτική και την πειθαρχία και, πάνω από όλα, σε ένα παιχνίδι γρήγορης αλλαγής».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

«Το κλίμα ήταν υπέροχο, οι οπαδοί της ΑΕΚ δημιούργησαν μια απίστευτη ατμόσφαιρα, παρόλο που το παιχνίδι ξεκίνησε άθλια για εμάς, γιατί οι αντίπαλοι μας προηγήθηκαν στο πρώτο λεπτό με σουτ. Λίγο αργότερα μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε και είχαμε υπό έλεγχο το ματς με τους πρωταθλητές. Είχαμε μέχρι και το 68% κατοχή, αλλά όλα άλλαξαν στο 32ο λεπτό όταν ο διαιτητής μας δεν μας έδωσε πέναλτι και δεχθήκαμε το 2-1 ως “αντάλλαγμα”».

Για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Είναι ένα στολίδι με 32.000 θέσεις και το κοινό είναι πολύ κοντά στον αγωνιστικό χώρο. Θα είναι το απόλυτο καζάνι και αν παίζαμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σ’ αυτό το γήπεδο, τότε θα φεύγαμε νικητές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.