Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 : Νίκη μυαλού, με όραμα κορυφής! (hls)

Το ωραίο γκολ του Σάλιακα στο 54ο λεπτό και οι εντυπωσιακές «επιπτώσεις» του ΠΑΣ επί της Λαμίας είναι από τα λίγα πράγματα που μπορούμε να κρατήσουμε από το ματς στο Πανθεσσαλικό.


Δίχως να ενθουσιάσει, δημιουργικά, ο «Άγιαξ» της Ηπείρου έπαιξε με μυαλό και πίστη στο συντηρητικό πλάνο της υπομονής προκειμένου να φτάσει σε αυτό που ήθελε…
Είχε τις λιγοστές καλές φάσεις στο ενεργητικό του όπως και την πλήρη εξουδετέρωση των τυπικά γηπεδούχων ίσως στη πιο «φτωχή» παρουσία τους σε ματς της μεγάλης επαγγελματικής κατηγορίας! Πως αλλιώς να το θέσουμε, λαμβάνοντας υπόψη πως η μοναδική καταγεγραμμένη προσπάθεια προς την εστία του Λοντίγκιν ήταν ένα σουτ του Μπελχαράνο στο 80ο λεπτό (!!) με τη μπάλα να καταλήγει… «ασθμαίνουσα», σχεδόν στα παγωμένα χέρια του Λοντίγκιν.
Όχι πως οι φιλοξενούμενοι είχαν να δείξουν πολλά περισσότερα… Τουλάχιστον στην ατζέντα του ματς, υπάρχει το πολύ όμορφο γκολ του Σάλιακα στο 54′, ένα ωραίο σουτ του Σνάϊντερ που ανάγκασε τον Γκαραβέλη να εκτιναχθεί για να αποκρούσει στο 31’ λεπτό κι άλλα 2-3 σουτ προς την εστία της Λαμίας στο 2ο ημίχρονο.
Ο ΠΑΣ με αυτή την επιτυχία σκαρφάλωσε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα – ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ που όμως έχει νικήσει στην Τούμπα – μετρώντας τους 11 από τους 19 ως τώρα βαθμούς του μακριά από τα Γιάννινα.
Η ομάδα της Φθιώτιδας μένει για 10 συνεχόμενο παιχνίδι, μαζί με την περσινή σεζόν, δίχως νίκη ως γηπεδούχος – έστω κι αν τα δύο τελευταία τα έδωσε στο Βόλο – και σε θέση που την κρατά αγχωμένη βαθμολογικά με 10 πόντους…

Λαμία (Μιχάλης Γρηγορίου) :

Γκαραβέλης, Προβυδάκης (79‘ Σαραμαντάς), Άνχελ Μαρτίνεθ (79’ Σκόνδρας), Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Γκέντσογλου, Μπεχαράνο, Νούνιες (60’ Ελευθεριάδης), Ρόμανιτς, Τιρόνε (66’ Μανουσάκης), Τσούκαλος (60‘ Αραμπούλι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Ηρακλής Μεταξάς) :

Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (72’ Λώλης), Μορέιρα, Σνάιντερ, Περέα (90‘ Λιάσος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.