ΠΑΟΚ: Στ. Σβαμπ «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι»

Απόλυτος κι άκρως προβληματσμένος εμφανίστηκε ο Αυστριακός μέσος στις τοποθετήσεις του

Ο Στέφαν Σβαμπ “καυτηρίασε” τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης, ειδικά από τη στιγμή που προηγήθηκε και μετά.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά: «Το κύριο ερώτημα είναι γιατί πρέπει να δεχόμαστε γκολ και να κυνηγάμε στο σκορ. Σήμερα σκοράραμε και δεχτήκαμε άμεσα την ισοφάριση. Να κάνει ο κάθε ένας την αυτοκριτική του, να δει τί πρέπει να διορθώσει και να το κάνει».

Για να προσθέσει: «Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 3-1 ήταν λογικό να ρισκάρουμε και να δεχτούμε αντεπίθέσεις αλλά το ζήτημα ήταν το πρώτο μέρος, γιατί εμφανίστηκαμε έτσι, γιατί δεν πατήσαμε στην περιοχή τους, δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Πρέπει να αναρωτηθούμε ως πότε θα δεχόμαστε τέτοια ανόητα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάποια πράγματα, πήραμε μονομαχίες στο ένας εναντίον ενός, σκοράραμε, έπρεπε να πάρουμε αυτοπεποίθηση. Αλλά δεν πήραμε αυτό που θέλαμε»

Ως επίλογο σχολίασε τον επερχόμενο ευρωπαϊκό ματς: «Το ότι έχουμε ματς την Πέμπτη είναι το θετικό γιατί θα έχουμε την ευκαρία να βγάλουμε αντίδραση και να δείξουμε τί μπορούμε να κάνουμε, όπως το πράξαμε μερικώς και σήμερα. Έχουμε αναλώσει πολλές ώρες σε αναλύσεις και βίντεο για τα λάθη μας αλλά δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι μας ψηλά, να κοιτάξει ο κάθε ένας μέσα του να διορθώσει τα λάθη του και να βγάλει το κάτι παραπάνω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.