Super League: Το Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα «ρίχνει την αυλαία» της 12ης στροφής

Με την αναμέτρηση που θα λάβει χώρα στο Πανθεσσαλικό στις 19:30 ολοκληρώνεται η 12η αγωνιστική της Super League 1.

Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ματς που θα «ρίξει την αυλαία» αυτής της στροφής του ελληνικού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα διεξαχτεί στο Πανθεσσαλικό, καθώς για άλλη μια φορά το ΔΑΚ Λαμίας κρίθηκε ακατάλληλο για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Στα αγωνιστικά, δύο ομάδες θα παίξουν αναζητώντας τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους. Η μεν (τυπικά) γηπεδούχος Λαμία, θέλει τη νίκη για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις και ο δε ΠΑΣ Γιάννινα, προκειμένου να παραμείνει στις θέσεις που οδηγούν στα Playoffs.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Καραμάνο, Μανούσο και Τζανδάρη.

Η αποστολή του αποτελείται από τους εξής: Σαράνοφ. Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Ανχελ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Νούνιες, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Τσούκαλος, Μανουσάκης.

Από την άλλη ο Ηρακλής Μεταξάς δε θα έχει στη διάθεσή του τον Μιλιντσεάνου, λόγω ενός τραβήγματος, ενώ αντίθετα στην αποστολή επέστρεψε ο Γκαρντάφσκι.

Αναλυτικά η αποστολή των Ηπειρωτών: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Καραχάλιος, Ρίζος, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Γκαρντάφσκι, Τριάδης Α., Λιάσος, Τριάδης Π., Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Διαιτητής του ματς θα είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Ράινχαρτ Μπούξμπαουμ και Ιωάννη Καραγκιζόπουλο! Τέταρτος ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Περράκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.