Αναστασίου: “Όταν κερδίζει η ομάδα, ο προπονητής είναι ο καλύτερος”

Στη σημασία της νίκης που πέτυχε ο Παναιτωλικός στον Βόλο και στην ανταγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου στάθηκε ο τεχνικός των "καναρινιών", Γιάννης Αναστασίου.

Στη σημασία της νίκης που πέτυχε ο Παναιτωλικός στον Βόλο και στην ανταγωνιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου στάθηκε ο τεχνικός των “καναρινιών”, Γιάννης Αναστασίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου:

«Προφανώς, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα ειδικά όταν χάσαμε το τελευταίο μας παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σήμερα παρουσιαστήκαμε αρκετά καλά, τα παιδιά τα έδωσαν όλα, αν και δεν ήταν καθόλου εύκολο. Αλλά είμαστε μια αρκετά ανταγωνιστική ομάδα. Και όταν όλα τα παιδιά είναι υγιείς είμαστε ένας δύσκολος αντίπαλος για όλους.

Σίγουρα όταν κερδίζει η ομάδα, ο προπονητής είναι ο καλύτερος. Αλλά τα παιδιά τα έδωσαν όλα ακολούθησαν το πλάνο. Στο πρώτο ημίχρονο είμασταν αρκετά σοβαροί και πολύ προσεκτικοί γι’ αυτό και είμασταν μπροστά στο σκορ. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, περιορίσαμε τα λάθη είμασταν αρκετά καλοί κυρίως αμυντικά και είχαμε τις ευκαιρίες για να κλειδώσουμε το παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.