Μακέντα: “Ανυπομονώ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ”

Ο Φεντερίκο Μακέντα δήλωσε πως ανυπομονεί για το αθηναϊκό ντέρμπι, το οποίο χαρακτήρισε ως ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε και στη νίκη 2-1 των “πράσινων” επί του Βόλου ΝΠΣ για το Κύπελλο Ελλάδος, καθώς επίσης και στις δικές του εμφανίσεις.

Αρχικά, ο Μακέντα δήλωσε στην εφημερίδα “Livesport”: “Προηγηθήκαμε 2-0 και προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το αποτέλεσμα. Δυστυχώς, μείωσαν το σκορ, έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο και πήραν κάτι θετικό γι’αυτούς. Εμείς πρέπει να κρατήσουμε τη νίκη, έχει και αυτό τη σημασία του. Εννοείται ότι θα θέλαμε μεγαλύτερη διαφορά, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι σημαντική η νίκη. Διαχειριστήκαμε και τις δυνάμεις μας, γιατί έχουμε και το ντέρμπι με την ΑΕΚ”.

Στη συνέχεια, ο Ιταλός επιθετικός αναφέρθηκε στο αθηναϊκό ντέρμπι: “Ακόμα δεν έχω επανέλθει στο 100%, αλλά νιώθω σε καλό μομέντουμ. Η απόδοσή μου και τα γκολ μου έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Ανυπομονώ για το ντέρμπι. Είναι σημαντικό παιχνίδι για εμάς, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον αντίπαλο. Είναι πραγματικά ένα μεγάλο παιχνίδι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.