Super League 1: Ανοίγει η αυλαία με τρεις αναμετρήσεις

Με τρία ματς θα ξεκινήσει το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής του πρωταθλήματος το Σάββατο.

Στις 17:15, ο Ατρόμητος θα φιλοξενήσει στο Περιστέρι τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο ντέρμπι των ουραγών της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη συντριβή 6-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0) με τη Λαμία, εντός έδρας. Ο Ατρόμητος βρίσκεται στην τελευταία θέση (14η) με έξι βαθμούς, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην προτελευταία θέση (13η) με επτά βαθμούς. Στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ο Ατρόμητος μετράει τέσσερις νίκες, ο Απόλλων Σμύρνης τρεις, ενώ οκτώ ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος έχει δυο νίκες, ενώ έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Την ίδια ώρα, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο ο Βόλος ΝΠΣ θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην όγδοη θέση με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με οκτώ βαθμούς. Ο Βόλος ΝΠΣ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-1 από τον Ολυμπιακό, ενώ ο Παναιτωλικός είχε ηττηθεί 2-0 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό. Στην προϊστορία των δυο ομάδων επικρατεί ισορροπία, καθώς μετρούν από δυο νίκες, ενώ δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στον Βόλο, η τοπική ομάδα έχει δυο νίκες, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο.

Τέλος, στις 19:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην κορυφή με 29 βαθμούς. Ο ΟΦΗ προέρχεται από την εντός έδρας νίκη 2-1 επί του Ιωνικού, ενώ ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με το ίδιο σκορ (2-1) του Βόλου ΝΠΣ, εντός έδρας. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν την προϊστορία με το μέρος τους, καθώς μετρούν 57 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Ο ΟΦΗ έχει δώδεκα νίκες, ενώ 19 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ μετράει έντεκα νίκες, ο Ολυμπιακός 18 και 15 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της δωδέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου

Ατρόμητος-Απόλλων Σμύρνης (17:15 Novasports2HD)
Βόλος ΝΠΣ-Παναιτωλικός (17:15)
ΟΦΗ-Ολυμπιακός (19:30)

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου

Ιωνικός-ΠΑΟΚ (17:15)
ΑΕΚ-Παναθηναϊκός (19:30)
Άρης-Αστέρας Τρίπολης (19:30 Novasports Prime)

Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα (19:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.