Ολυμπιακός: Με 22 στην αποστολή για Ηράκλειο, έξω Ροντρίγκεζ, Σεμέδο

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το Ηράκλειο, περιλαμβάνοντας σε αυτή 22 ποδοσφαιριστές.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή για το Ηράκλειο, περιλαμβάνοντας σε αυτή 22 ποδοσφαιριστές.
Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή (3/12) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Ο πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος της προπόνησης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Κρήτη.

Σε αυτή δεν περιλαμβάνονταν τα ονόματα των Γκάρι Ροντρίγκεζ και Ρούμπεν Σεμέδο. Ο ακραίος επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα τραυματισμού.

Από την άλλη ο Πορτογάλος στόπερ, έδειξε και στον αγώνα με τον Λεβαδειακό πως έχει δρόμο για να βρεθεί στο επίπεδο που απαιτείται για αγώνα πρωταθλήματος.

Εκτός έμειναν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Μίχαλ Καρμπόβνικ.
Αναλυτικά η αποστολή:
Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Μπα, Μάρκοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Μασούρας, Βρουσάι, Λόπες, Ονιεκουρού, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.