Σόνι: “Συγκεντρωμένοι στον Άρη” (vid)

Ο Κέβιν Σόνι παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή για την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο.

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολη με τον Ατρόμητο αναδείχθηκε ο Κέβιν Σόνι. Ο παίκτης του Μίλαν Ράσταβατς αναφέρθηκε στα 2 γκολ και στις 2 ασίστ που πέτυχε κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου.

Στη συνέχεια σχολίασε τον επόμενο αγώνα με τον Άρη (5/12, 19:30), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής για το ελληνικό πρωτάθλημα. Την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από τα κανάλια Novasports.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εμφάνιση του με τον Ατρόμητο: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους της ομάδας για τη στήριξη που έδωσαν όχι μόνο σε εμένα αλλά και στους συμπαίκτες μου. Οφείλω ένα ευχαριστώ και στους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχα καταφέρει να πετύχω αυτά τα γκολ.

Όσον αφορά το αν είναι αυτή η καλύτερή μου εμφάνιση, θα έλεγα ναι, αλλά ελπίζω να μην είναι αυτή η μόνη γιατί ελπίζω να κάνω κι άλλες τέτοιες ανάλογες εμφανίσεις και να βοηθήσω την ομάδα».

Αν ξεχωρίζει κάποιο γκολ του: «Δεν θα ήθελα να τα ξεχωρίσω. Νομίζω και τα δύο ήταν πολύ όμορφα και δύσκολα επίσης. Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου να νικήσει και ελπίζω να πετύχω κάτι παρόμοιο και στο παιχνίδι με τον Άρη».

Αν αφιερώνει κάπου το βραβείο: «Στη μητέρα μου που την αγαπώ πολύ».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Άρη: «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι γι’ αυτόν τον αγώνα. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, πρέπει να τα δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.