Λε Γκραέ: “Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα της υπόθεσης”

Ο Νοέλ Λε Γκραέ πήρε θέση στην υπόθεση εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά και στάθηκε στο πλευρό του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού.

Ο πρόεδρος της γαλλικής ομοσπονδίας τόνισε πως ο βετεράνος μεσοεπιθετικός είναι το θύμα της υπόθεσης, όπως αποφάνθηκε και η γαλλική δικαιοσύνη πριν λίγες ημέρες, καταδικάζοντας τον Καρίμ Μπενζεμά σε ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή και πρόστιμο 75 χιλιάδες ευρώ.

Ο Λε Γκραέ δήλωσε χαρακτηριστικά: “Έχουν περάσει έξι χρόνια. Η απόφαση έρχεται σε μια περίοδο που είμαστε δύσκολα, μετά τον αποκλεισμό από το Euro. Το να φέρνεις πίσω τον Μπενζεμά σε αυτή την υπόθεση είναι περίπλοκο, δεν του αξίζει”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ήμουν μάλλον στενοχωρημένος. Ο Βαλμπουενά είναι το θύμα, αλλά δεν είχε κατηγορηθεί. Μου αρέσει ως παίκτης. Είναι ένας παίκτης που έδωσε πολλά. Ίσως, ήταν ένα κακό αντανακλαστικό από μέρους μου που δεν τον πήρα τηλέφωνο, αλλά ποτέ δεν θεωρήθηκε ένοχος. Υπερασπίστηκα λίγο τον Μπενζεμά, ίσως να υπέφερε από αυτό και να μην το κατάλαβα καλά. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Η σκέψη μου είναι με αυτόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας