ΠΑΟΚ: Χωρίς Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Ντόουγκλας αλλά και Μίτριτσα κόντρα στην ΑΕΛ

Νέο πρόβλημα με τον Ρουμάνο ακραίο μεσοεπιθετικό τον θέτει εκτός του ματς Κυπέλλου με τους Θεσσαλούς

Ολοκληρώθηκε το αγωνιστικό μέρος της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα με την ΑΕΛ για την 1η αγωνιστική της 6ης φάσης του Κυπέλλου.

Όπως αναφέρει σχετικά η ΠΑΕ: “Το αντίδοτο σε μια δύσκολη ποδοσφαιρική στιγμή είναι μόνο οι αγώνες που σου δίνουν την ευκαιρία να γυρίσεις την κατάσταση. Ο ΠΑΟΚ οφείλει ν’ αφήσει πίσω του όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη και να κοιτάξει μπροστά ώστε να διορθώσει τα δικά του λάθη.

Την Τρίτη (30.11) ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στη Νέα Μεσημβρία με το πρόγραμμα να είναι αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης τόσο σε επίπεδο ανασταλτικής λειτουργίας όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια λόγω των ενοχλήσεων στην ποδοκνημική συνέχισε ατομικό πρόγραμμα όπως κι ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που έχει πρόβλημα στο δικέφαλο από το ματς με τη Σλόβαν. Εκτός είναι κι ο Ντόουγκλας Αουγκούστο , ο οποίος επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο είναι ακόμα ανέτοιμος.

Το νέο πρόβλημα αφορά στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα που μετά το παιχνίδι με τον Άρη είχε ενοχλήσεις στον δεξί προσαγωγό. O ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία δεν είχε κάποιο εύρημα, ωστόσο ο παίκτης θ’ ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης στη βουβωνική χώρα και θα επαναξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Τέιλορ , Λύρατζης , Ίνγκασον , Μιχάι , Μιχαηλίδης , Σίντκλεϊ , Τσιγγάρας , Εσίτι , Κούρτιτς , Σβαμπ , Ελ Καντουρί , Κωνσταντέλιας , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Σφιντέρσκι , Άκπομ , Κούτσιας“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.