ΠΑΟΚ: Αναμένονται κυρώσεις λόγω μη τήρησης υγειονομικών μέτρων

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να επιβληθούν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυρώσεις για μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον Άρη (28/11), καθώς τρεις εκ των τεσσάρων συλληφθέντων δεν είχαν απαραίτητα έγγραφα για τον κορωνοϊό

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην υποστεί κυρώσεις μόνο για τα περιστατικά βίας, που σημειώθηκαν λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης του χθεσινού (28/11) ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα και προκάλεσαν την 40λεπτη διακοπή του, αλλά και για μη τήρηση υγειονομικών μέτρων, που αφορούν στην πρόληψη της διασποράς του κορωνοϊού.

Κι αυτό, διότι, όπως προέκυψε από την ανακριτική διαδικασία σήμερα (29/11), οι τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες χθες στην Τούμπα δεν είχαν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα για τον κορωνοϊό. Στους ίδιους, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, απαγγέλθηκαν και κατηγορίες για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, πέρα από τις υπόλοιπες για διατάραξη κοινής ειρήνης, βία κατά αστυνομικών υπαλλήλων, απόπειρα σωματικής βλάβης, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, βία σε αθλητικούς χώρους και παραβάσεις περί όπλων.

Σε ό,τι αφορά στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, στην Ολομέλεια της Βουλής, “πληροφορήθηκα, δυστυχώς, ότι από τις χθεσινές συλλήψεις στο γήπεδο της Τούμπας υπάρχει κόσμος που ήταν ανεμβολίαστος. Πράγμα που σημαίνει ότι μια ομάδα δεν έκανε σωστά τον έλεγχο για τον κόσμο που μπήκε μέσα. Συνεπώς, εκτός από τις κυρώσεις για τα περιστατικά βίας, θα επιβληθούν και κυρώσεις για τη μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων”.

Ήδη, αναζητούνται οι υπεύθυνοι για τους ελέγχους των πιστοποιητικών κορωνοϊού στην Τούμπα, ενώ αναμένεται ποια θα είναι η επίπτωση που θα έχει η ΠΑΕ. Σύμφωνα με τη σχετική ΚΥΑ, σε περίπτωση πρώτης παράβασης, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 15.000 ευρώ στη γηπεδούχο ομάδα και απαγόρευση εισόδου θεατών στη θύρα ή στις θύρες, όπου διαπιστώθηκε η μη τήρηση των υγειονομικών μέτρων, για μία αγωνιστική. Εφόσον διαπιστωθούν παραβάσεις εκ νέου, οι ποινές για τη γηπεδούχο ομάδα αυξάνουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.