ΠΑΟΚ: Επιστροφή Αουγκούστο ένα μήνα μετά

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επανήλθε σήμερα (29/11) σε κανονικό ρυθμό προπόνησης και τέθηκε στη διάθεση του Ρασβάν Λουτσέσκου για τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ (1/12)

Με μία σημαντική επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα διεξήχθη η σημερινή (29/11) προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία. Συγκεκριμένα, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο επανήλθε ένα μήνα μετά τον -σοβαρό, όπως αποδείχθηκε- τραυματισμό του στον τετρακέφαλο, όπου υπέστη θλάση, με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα παιχνίδια της ομάδας του μέσα στο μήνα Νοέμβριο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος, για πρώτη φορά από τότε που έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης, γυμνάστηκε κανονικά. Έτσι, έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του “Δικέφαλου”, Ρασβάν Λουτσέσκου, εν όψει της ερχόμενης αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΛ, εκτός έδρας, για το Κύπελλο Ελλάδας, που θα γίνει την 1η Δεκεμβρίου.

Κατά τα λοιπά, οι παίκτες του ΠΑΟΚ που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στον Άρη χθες (28/11) στην Τούμπα, για το πρωτάθλημα, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις με την μπάλα, αλλά και φυσικής κατάστασης, όπως και ασκήσεις τακτικής. Ο Χοσέ Κρέσπο έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, όπως κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο Νέλσον Ολιβέιρα ξεκίνησε σήμερα τρέξιμο στο γυμναστήριο σε συνδυασμό με πρόγραμμα μυικής ενδυνάμωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.