ΠΑΟΚ: Σκληρή ομιλία Γκαγκάτση στους παίκτες

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, έφερε σήμερα (29/11) τους παίκτες του ΠΑΟΚ προ των ευθυνών τους, μία μέρα μετά την επεισοδιακή ήττα από τον Άρη στην Τούμπα

Η παρουσία του αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση, στη σημερινή (29/11) προπόνηση της ομάδας συνοδεύτηκε από ομιλία προς τους παίκτες. Ο διοικητικός παράγοντας του “Δικέφαλου” χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και έφερε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, μία μέρα μετά την ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της Τούμπας για την 11η αγωνιστική της Super League 1.

Σχετικά με την αναμέτρηση με τους “κίτρινους”, ο Γκαγκάτσης είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι είναι ντροπή αυτή η ήττα, που από τον συγκεκριμένο αντίπαλο ήρθε εντός έδρας έντεκα χρόνια μετά την τελευταία. Έκανε αναφορά και στην προηγούμενη ήττα για το πρωτάθλημα, από τον Ατρόμητο, τονίζοντας ότι και σε εκείνο το ματς η ομάδα δεν προσπάθησε όσο έπρεπε.

Ζήτησε από όλους να αντιληφθούν σε ποια ομάδα αγωνίζονται και να σταματήσουν αυτές οι ντροπιαστικές εμφανίσεις και ήττες, που είναι προσβλητικές για τους φίλους του ΠΑΟΚ, αλλά και για τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη. Ειδικά για τον τελευταίο, ο οποίος τους παρέχει τα πάντα και χρηματικές απολαβές, που είναι από τις υψηλότερες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατέληξε λέγοντας ότι περιμένει από όλους να συνέλθουν άμεσα, ώστε να καταφέρει η ομάδα να κλείσει μόνο με νίκες το 2021.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.