Το προηγούμενο buzzer beater του Βαλμπουενά είχε πονέσει τον Ολυμπιακό (vids)

Δεν βάζει συχνά γκολ στην εκπνοή ο Ματιέ Βαλμπουενά!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το φάουλ που κέρδισε έξω από την περιοχή ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο φινάλε του παιχνιδιού με τον Βόλο. Ο Γάλλος μέσος του Ολυμπιακού έστειλε την μπάλα κατευθείαν στα δίκτυα της ομάδας της Μαγνησίας και χάρισε στους Πειραιώτες ένα σπουδαίο τρίποντο στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο 37χρονος σταρ έφτασε τα 80 γκολ στην καριέρα του, εκ των οποίων τα 50 τα έχει πετύχει στο δεύτερο ημίχρονο και τα 30 στο πρώτο. Για εμάς είναι ένα δείγμα μαχητικότητας από μέρους του σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Για τον ίδιο είναι απλά μια στατιστική πλάνη, όπως δήλωσε αποκλειστικά χθες στην κάμερα των καναλιών Novasports. 


Ο Γάλλος την προηγούμενη φορά που πέτυχε buzzer beater και χάρισε νίκη στην ομάδα του ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2011. Τότε στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League σκόραρε το τελευταίο γκολ της Μαρσέιγ στο 87ο λεπτό, στο τελικό 2-3 επί της Ντόρτμουντ. Οι Γερμανοί είχαν προηγηθεί 2-0, καθώς με δική τους νίκη και ταυτόχρονη ήττα του Ολυμπιακού στο Φάληρο από την Άρσεναλ, θα συνέχιζαν στην επόμενη φάση. Την ίδια στιγμή οι Πειραιώτες ήθελαν από τους Γερμανούς να κάνουν το “καθήκον” τους και να κερδίσουν στην έδρα τους, ώστε να συνεχίσουν εκείνοι στην επόμενη φάση με νίκη επί της Άρσεναλ. 

Η Ντόρτμουντ έριξε στροφές όταν ήρθαν τα άσχημα μαντάτα από το Φάληρο (ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο) κι έτσι η Μαρσέιγ βρήκε διαδρόμους για να φτάσει στην επική νίκη που την οδήγησε στην επόμενη φάση ως δεύτερη, πίσω από την Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός “πόνεσε” με εκείνο το γκολ του Βαλμπουενά, καθώς έμεινε τρίτο και συνέχισε στο Europa League, αλλά χθες ήρθε η ώρα ο Γάλλος να πετύχει ακόμα ένα, αυτή τη φορά προς όφελος των “ερυθρόλευκων”. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΤΙΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.