Ολυμπιακός: Η ανάγκη του Βατσλίκ για απόκρουση και ο Ντιέγκο Κόστα! (vids)

Ο Τόμας Βατσλίκ θυμήθηκε τον Ντιέγκο Κόστα μετά την απόκρουση πέναλτι του Φαν Βέερτ.

Ο Ολυμπιακός είχε πολλούς “ήρωες” στη χθεσινή νίκη επί του Βόλου και ένας εξ αυτών είναι ο Τόμας Βατσλίκ. Ο Τσέχος πορτιέρε στο 10ο λεπτό είχε την πρώτη επιτυχημένη του επέμβαση σε εκτέλεση πέναλτι σαν τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ο Βατσλίκ είχε αποτύχει σε δύο εκτελέσεις μέχρι στιγμής στη σεζόν, σε προσπάθειες του Μπορέ της Άιντραχτ στο ματς της Γερμανίας και σ’ εκείνη του Εραμούσπε απέναντι στον ΠΑΣ στα Γιάννινα. 

Μετά το φινάλε του ματς μιλήσαμε με τον Τόμας Βατσλίκ στην καθιερωμένη συνέντευξη των πρωταγωνιστών στα κανάλια Novasports. Περιμένοντας να βγούμε στον αέρα της “Ώρας των Πρωταθλητών” επιχειρήσαμε ένα… quiz και φυσικά ο Βατσλίκ θυμόταν πως ο προηγούμενος παίκτης που σταμάτησε από την άσπρη βούλα σε παιχνίδι πρωταθλήματος ήταν ο Ντιέγκο Κόστα, ο οποίος σαν παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης είχε αποτύχει να κερδίσει τον Τσέχο, ο οποίος υπερασπιζόταν την εστία της Σεβίλλης στις 2 Νοεμβρίου 2019 για τη 12η αγωνιστική της La Liga. Στις 30 Ιανουαρίου 2020 είχε πιάσει πέναλτι και σε εκτέλεση του Άλβαρο Πένια στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Μιραντές

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΣΤΟΝ ΝΤΙΕΓΚΟ ΚΟΣΤΑ ΣΤΟ 00:49

Η επέμβαση στον Φαν ντε Βέερτ ήταν η όγδοη στην καριέρα του Βατσλίκ και ήρθε για τον Τσέχο σ’ ένα σημείο που τη χρειαζόταν αρκετά. Ο ίδιος κάνει την αυτοκριτική του για τα λάθη των προηγούμενων ματς, που βέβαια δεν έχουν στοιχίσει ιδιαιτέρως στους Πειραιώτες και με τη χθεσινή επέμβαση, ο ίδιος ήδη νιώθει καλύτερα. Στο ματς με τον Λεβαδειακό για το κύπελλο (01/12, 17.00, MC LIVE Novasports.gr) ο Βατσλίκ θα μείνει εκτός ενδεκάδας, με τον Όγκμουντουρ Κρίστινσον να φοράει γάντια βασικού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.