Τζέγκο: “Έχουμε παίκτες με προσωπικότητα, πήραμε αυτό που θέλαμε” (vid)

Ο Τζέιμς Τζέγκο, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που υπάρχει στην ομάδα του Άρη αλλά και την διάθεση που υπήρχε για να πάρει η ομάδα του τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Τζέιμς Τζέγκο, αναφέρθηκε στον χαρακτήρα που υπάρχει στην ομάδα του Άρη αλλά και την διάθεση που υπήρχε για να πάρει η ομάδα του τη νίκη.

Συμφωνεί πως ο Κουέστα είναι ο MVP και για την τριάδα Λούκας, Εντιαγέ και Τζέγκο.

Δουλέψαμε καλά σήμερα. Έχουμε πολλές επιλογές στο ρόστερ και μπορούμε να παίξουμε με αρκετούς τρόπους. Όταν παίζουμε εγώ και ο Λούκας πιο πίσω έχουμε περισσότερη δυναμική και μπορούμε να μπλοκάρουμε τον αντίπαλο. Σήμερα η τριάδα δούλεψε καλά. Ο Κουέστα στο πρώτο ημίχρονο ειδικά έκανε πολλές καλές επεμβάσεις. Έκανε εξαιρετικά τη δουλειά του. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν πολύ καλή.

Είχε πει πως βάλαμε πίεση στον εαυτό μας και θα κερδίσουμε.

Είμαι εδώ 18 μήνες και ένα πράγματα που μπορείς να πεις για την ομάδα μας είναι πως έχουμε χαρακτήρα. Η ήττα από τον ΠΑΣ δεν ήταν αποδεκτή και βάλαμε εμείς τους εαυτούς μας σε πίεση. Στα μεγάλα παιχνίδια έχουμε χαρακτήρα και το δείχνουμε. Σήμερα πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε.

Ξέρει ότι ο Άρης είχε να κερδίσει εδώ από το 2010;

Να είχαμε συζητήσει γι αυτό. Είμασταν πραγματικά πεινασμένοι. Θέλαμε να κάνουμε μια δήλωση σήμερα εδώ παίρνοντας τη νίκη. Υπάρχει όμως αρκετός δρόμος ακόμη μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθώς υπάρχει και το ματς του Κυπέλλου.

Που αφιερώνει τη νίκη;

Προφανώς στον κόσμο. Ξέρουμε πόσο ενδιαφέρεται ο κόσμος για την ομάδα. Αυτή η νίκη είναι για όλους που αγαπούν την ομάδα, γι αυτούς που δουλεύουν στην ομάδα, τους οπαδούς, αλλά και για μας. Η ήττα από τον ΠΑΣ την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν αποδεκτή ήταν μια εξαίρεση σε όσα έχουμε δείξει μέχρι τώρα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.