ΟΦΗ – Ιωνικός 2-1 : Η ουσία και το “θέλω” έκαναν την διαφορά! (hls)

Ο ΟΦΗ νίκησε με 2-1 τον Ιωνικό σε ένα ανταγωνιστικό ματς όπου στο φινάλε μέτρησε η ουσία και η διάθεση για τη νίκη. Τα γκολ των γηπεδούχων οι Γκαγιέγος (42'), Λάμπρου (90' πεν.) και των φιλοξενούμενων ο Αοσμάν (48')

O ΟΦΗ κατάφερε στο 89ο λεπτό να πετύχει το νικητήριο γκολ απέναντι σε έναν ψυχωμένο Ιωνικό, που πήγε στην Κρήτη για να διεκδικήσει κάτι θετικό κι αν ήταν λίγο τυχερός θα μπορούσε να το κάνει! Μέτρησε πέραν της ουσίας και η διάθεση στα τελευταία λεπτά όπου και κρίθηκε σε μεγάλο βαθμό το ματς!
Οι γηπεδούχοι ήταν αποτελεσματικοί εκεί που έπρεπε διευρύνοντας το αήττητο εντός έδρας σερί, καθώς πλέον μετράνε 4 νίκες και δύο ισοπαλίες στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Ο Νίκος Νιόπλιας θέλησε να επιβάλλει το ρυθμό η ομάδα του, όμως δεν ήταν αυτό και τόσο εύκολο έτσι όπως «γέμισαν» τη μεσαία γραμμή οι φιλοξενούμενοι, παίζοντας ανταγωνιστικά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του ματς!
Το γκολ του Γκαγιέχος στο 42ο λεπτό εν μέρει δικαίωσε την προσπάθεια των γηπεδούχων να πιέσουν ακόμα περισσότερο στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου..
Όμως στο ίδιο δόγμα, ήρθε η γρήγορη ισοφάριση στην επανάληψη από τον Άοσμαν στο 48ο λεπτό, σε ένα ανάλογη ωραιότητας γκολ!
Κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι πήραν το ψυχολογικό πλεονέκτημα, δημιουργώντας κάποιες φάσεις που θα τους έβαζαν μπροστά στον σκορ, όμως δεν είχαν ουσία.
Αυτό ακριβώς που βρήκε η ομάδα του Ηρακλείου, μετά τις αλλαγές του Νιόπλια, στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου φάνηκε η διαφορά στη διάθεση με τη μια ομάδα να ψάχνει το γκολ και την άλλη την… διαχείριση, κι ότι προκύψει…
Στο 86ο λεπτό ο Γιάννου μπήκε στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Τσιγκρίνσκι. Ο ρέφερι της αναμέτρησης αρχικά είπε να συνεχιστεί το ματς, όμως κλήθηκε από το VAR κι έπειτα από έναν δεύτερο έλεγχο, έδειξε την «άσπρη» βούλα.
Από εκεί ο Λάμπρου διαμόρφωσε το τελικό 2-1!
Η νίκη του ΟΦΗ στην μετά από 15 χρόνια συνάντηση με τον Ιωνικό στην μεγάλη κατηγορία…

ΟΦΗ :
Επασί, Μαρινάκης (76’ Καμάου), Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Μεγιάδο, Γκαγιέχος, Ντε Γκουζμάν (59’ Πασαλίδης), Λάμπρου (91’ Ναμπί), Τοράλ (76’ Τσιλιανίδης), Φαν Ντούινεν (58’ Γιάννου).

Ιωνικός :
Χουτεσιώτης, Μύγας (93’ Γκαμπράλ), Βαλεριάνος, Σάντσεζ (93’ Ματσούκας), Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Ντάλσιο, Κιάκος (72’ Κάνιας), Άοσμαν (81’ Βαφέας), Μάναλης, Λένις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.