Μπέτις-Λεβάντε 3-1: Χουάνμι, Χουάνμι, Χουάνμι! (hls)

Η Λεβάντε προηγήθηκε με τον Μουστάφι αλλά με τρία γκολ του Χουάνμι μέσα σε 23 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπέτις πήρε τη νίκη και εδραιώθηκε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη

Η Λεβάντε έψαχνε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά στην Ανδαλουσία απέναντι στην εξαιρετική φέτος Μπέτις το έργο της ήταν δύσκολο. Κατάφερε όμως να προηγηθεί με ωραία κεφαλιά του Μουστάφι στο 7ο λεπτό μπαίνοντας στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ και λόγω του Κάρντενας που έβαλε στοπ σε δύο περιπτώσεις σε Ροντρίγκες και Κανάλες.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως μίλησε ο Χουάνμι. Πρώτα στο 54′ έκανε το 1-1 ύστερα από ασίστ του Ζοσέ και ψύχραιμο πλασέ. Εννιά λεπτά αργότερα έκανε το 2-1 όταν από κόρνερ και ασίστ του Ζοσέ με το κεφάλι, βρέθηκε στο σωστό σημείο για να κάνει το 2-1. Τέλος “κλείδωσε” τη νίκη όταν σε μια γρήγορη μετάβαση ακολούθησε τον Φεκίρ, ο οποίος τον έβγαλε τετ α τετ και με νέο ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-1.

Είναι η τέταρτη φορά φέτος που η Λεβάντε παρότι προηγείται δε μπορεί να φτάσει στη νίκη και μένει ουραγός με μόλις 7 βαθμούς, ενώ η Μπέτις, μία εβδομάδα πριν πάει στο Καμπ Νου έφτασε τους 27 βαθμούς και εδραιώθηκε στην πρώτη εξάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.