Super League 1: Ξεχωρίζει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη στο γήπεδο της Τούμπας, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της ενδέκατης αγωνιστικής (19:30 Novasports Prime).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ένατη θέση με έντεκα βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα 2-0 από τον Ατρόμητο, ενώ ο Άρης είχε γνωρίσει τη συντριβή 5-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα, εντός έδρας. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά μετράει 47 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ οι “κίτρινοι” έχουν 30 νίκες. Επίσης, 42 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ, οι νίκες είναι 32 υπέρ των “ασπρόμαυρων”, εννέα υπέρ των “κίτρινων”, 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής θα ξεκινήσει στις 15:00 με το ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο ΝΠΣ στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 26 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με 14 βαθμούς. Στην προηγούμενη αγωνιστική, οι Πειραιώτες νίκησαν 3-2 την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ οι Βολιώτες ηττήθηκαν 2-0 από τον ΟΦΗ, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Ολυμπιακός μετράει τρεις νίκες στις προηγούμενες τέσσερις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, ενώ ένα ματς έχει λήξει ισόπαλο. Στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν δυο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Την ίδια ώρα (15:00) ο ΟΦΗ θα υποδεχτεί τον Ιωνικό στο γήπεδο “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης”. Οι Κρητικοί βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 15 βαθμούς, ενώ οι νεοφώτιστοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με δέκα βαθμούς. Την προηγούμενη αγωνιστική, ο ΟΦΗ νίκησε 2-0 τον Βόλο ΝΠΣ, εκτός έδρας, ενώ ο Ιωνικός αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, στη Νεάπολη. Ο ΟΦΗ έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 17 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Ο Ιωνικός έχει δέκα νίκες, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ έχει 13 νίκες και ο Ιωνικός τρεις. Κανένα ματς των δυο ομάδων με γηπεδούχο τον ΟΦΗ δεν έχει λήξει ισόπαλο.

Τέλος, στις 19:30 είναι προγραμματισμένη και η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 14 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στη δωδέκατη θέση με οκτώ βαθμούς. Στην προηγούμενη αγωνιστική το “τριφύλλι” είχε επικρατήσει 3-1 της Λαμίας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ενώ ο Παναιτωλικός είχε επικρατήσει 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης, εντός έδρας. Οι “πράσινοι” μετρούν 13 νίκες στα ματς των δυο ομάδων, ενώ οι Αγρινιώτες έχουν τρεις νίκες. Επίσης, έξι ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Δυο από αυτές έχουν διεξαχθεί στην Αθήνα, ενώ στα υπόλοιπα εννέα, ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τη νίκη.

Το πρόγραμμα της ενδέκατης αγωνιστικής:

Σάββατο 27 Νοεμβρίου

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος 6-2
Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΣ Λαμία 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα-ΑΕΚ 1-2

Κυριακή 28 Νοεμβρίου

ΟΦΗ-Ιωνικός (15:00)
Ολυμπιακός-Βόλος ΝΠΣ (15:00 Novasports Prime)
ΠΑΟΚ-Άρης (19:30 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός (19:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.