Ολυμπιακός: Παιχνίδι ορόσημο με Βόλο

Ο Ολυμπιακός σήμερα (15.00, NS Prime) θα κοιτάξει από νωρίς στο 2022.

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί σε λίγες ώρες (15.00, NS Prime) τον Βόλο για την 11η αγωνιστική της Super League. Ο πρωταθλητής έχει χτίσει διαφορά από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και θέλει μετά το πέρας της αναμέτρησης με την ομάδα της Μαγνησίας να τη διατηρήσει ή και να την μεγαλώσει (αν ο ΠΑΟΚ χάσει βαθμούς απέναντι στον Άρη). Παράλληλα είναι το πρώτο από τα οκτώ (!) παιχνίδια που θα κληθεί να παίξει μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου!

Οι Πειραιώτες έχουν στο πρόγραμμα τον Βόλο (SL 28/11), τον Λεβαδειακό (κύπελλο 1/12), τον ΟΦΗ (SL 4/12), την Αντβέρπ (EL 9/12), τον Άρη (SL 12/12), τον Ατρόμητο (SL 15/12), τη Λαμία (SL 19/12) και τον Λεβαδειακό (κύπελλο 21/12). Οι συνεχόμενες υποχρεώσεις και οι υψηλοί στόχοι ωθούν τον Πέδρο Μαρτίνς να εκμεταλλευτεί στο σύνολο του το ρόστερ του Ολυμπιακού, αρχής γενομένης από σήμερα.

Ας μην ξεχνάμε πως εξαιτίας της συμμετοχής αρκετών παικτών του Ολυμπιακού στο επερχόμενο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, θα πρέπει όσοι μείνουν πίσω να βρίσκονται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό, για να τους αντικαταστήσουν χωρίς αγωνιστικό έλλειμμα. Ο Μαρτίνς έχει προαναγγείλει αλλαγές για το σημερινό ματς, το οποίο φυσικά κρύβει κινδύνους. Κεντρικό πρόσωπο των αλλαγών θα είναι ο Ρόνι Λόπες, ο οποίος μετά το ματς με τον Παναιτωλικό θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και θα προσπαθήσει να πείσει τον Μαρτίνς πως αξίζει περισσότερες ευκαιρίες ως βασικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.