Ρέαμπτσιουκ: “Συγκλονιστικό αυτό που ζω με τον κόσμο” (vid)


Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας από τους πλέον βελτιωμένους παίκτες του Ολυμπιακού στην τρέχουσα σεζόν. Ο Μολδαβός μπακ επιβραβεύεται απ΄τον Πέδρο Μαρτίνς με αγωνιστικά λεπτά και εκείνος με κάθε ευκαιρία δείχνει διάθεση, ενέργεια και συνυσφέρει αμυντικά και επιθετικά. Τελευταία του επιτυχία, η ασίστ στον Τικίνιο για το γκολ πρόκρισης επί της Φενέρμπαχτσε στο Europa League. Ο 23χρονος αμυντικός μίλησε στο novasports.gr για την επιτυχία στην Ευρώπη, αλλά και για το παιχνίδι που έρχεται με τον Βόλο (15.00, NS Prime) για την 11η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικα οι δηλώσεις Ρεάμπτσιουκ

Για το αν ξεκουράζεται όταν κοιμάται ή και εκεί βλέπει όνειρα πως τρέχει:

“Όχι, αλλά έχω πολύ ενέργεια και θέλω να συνεχίσω έτσι”

Για την ασίστ στο ματς με τη Φενέρμπαχτσέ:

“Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να εξασφαλίσουμε την πρόκριση. Ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Είμαι πολύ χαρούμενος που με την ασίστ βοήθησα για τη νίκη. Έχω δουλέψει πολύ για να βελτιωθώ και νιώθω χαρά.

Για το γκολ του Τικίνιο:

“Ο Τικίνιο είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γκολ. Βέβαια οποιοσδήποτε κι αν έβαζε αυτό το γκολ θα ήταν το ίδιο, ο Τικίνιο, ο Ελ Αραμπί ή κάποιος άλλος”.

Για το γεγονός πως εξελίσσεται σε αγαπημένο παιδί της εξέδρας:

“Ακόμα δεν το έχω νιώσει αυτό. Δεν το έχω συνειδητοποίησει. Δεν έχω ζήσει στη ζωή μου κάτι παρόμοιο. Είναι συγκλονιστικά τα συναισθήματα που εισπράττω απ’ τον κόσμο. Δουλεύοντας θα κάνω περισσότερα πράγματα. Θα βοηθήσω την ομάδα και θα κάνω τους φιλάθλους χαρούμενους”.

Για το ματς με τον Βόλο:

“Η ομάδα δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα και να χαλαρώσει. Είμαστε έμπειροι και επαγγελματίες ώστε να ξέρουμε τι να κανουμε και να μην αφήσουμε κάτι τέτοιο να συμβεί. Είμαστε προετοιμασμένοι για το ματς με τον Βόλο και συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε και αυτή την ευκαιρία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.