Σάκχοφ: “Θύμισα σε κάποιους ποιος είμαι”! (vid)

Ο "χρυσός" σκόρερ της ΑΕΚ στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το σημαντικό αποτέλεσμα της Ένωσης στα Ιωάννινα, αλλά και το τέρμα που πέτυχε στους "Ζωσιμάδες".

Ο “χρυσός” σκόρερ της ΑΕΚ στο νικηφόρο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Εβγέν Σάκχοφ μίλησε στα κανάλια Novasports και τον Γιώργο Βασιλείου για το σημαντικό αποτέλεσμα της Ένωσης στα Ιωάννινα, αλλά και το τέρμα που πέτυχε στους “Ζωσιμάδες”.

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάκχοφ:

Για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

“Ήταν δύσκολο παιχνίδι, πάντα είναι δύσκολα εδώ. Τα Γιάννινα είχαν προετοιμάσει το παιχνίδι τους για να παίξουν με μακρινές μπαλιές και στην πλάτη της άμυνας μας, μας έδωσαν χώρο για να παίξουμε, αλλά πάντα προσπαθούσαν να μας απειλήσουν στην αντεπίθεση”.

Για το γκολ που πέτυχε:

“Υπήρχε λίγη τύχη στο γκολ και ακούμπησε ο αμυντικός τη μπάλα, αλλά όταν σουτάρεις, τότε θα διεκδικήσεις την τύχη σου. Αν δεν σουτάρεις, τότε το γκολ δεν θα μπει”!

Για το γεγονός ότι οι ομάδες του κερδίζουν σχεδόν κάθε φορά που σκοράρει:

“Το ξέρω αυτό το στατιστικό και είμαι χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτό το δρόμο. Όμως είμαι χαρούμενος γιατί πήραμε τρεις δύσκολους βαθμούς και με ενδιαφέρει να κερδίσει πάντα η ομάδα”.

Για το γεγονός ότι έχει λίγο χρόνο συμμετοχής:

“Γνωρίζω ότι αν δουλέψεις σκληρά, τότε θα ανταμειφθείς. Ευχαριστώ τον Θεό, γιατί μου δίνει την υπομονή για να δουλεύω σκληρά. Κανένας δεν μπορεί να με κρίνει, γιατί γνωρίζω τον εαυτό μου καλύτερα και ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι σκέφτομαι και τι αισθάνομαι”.

Για τον πανηγυρισμό του:

“Έδειξα το πρόσωπο μου. Είχε καιρό ο κόσμος να δει το πρόσωπο μου και ήθελα να θυμίσω σε κάποιους το πρόσωπο μου.

Είχα πίστη μέχρι το τέλος, έχω τη μυρωδιά αυτών των γκολ. Ίσως να μην είναι όμορφα γκολ, αλλά είναι γκολ και ευχαριστώ τον Θεό που σκόραρα”.

Για όσα χρειάζεται η ΑΕΚ, προκειμένου να κάνει πρωταθλητισμό:

“Χρειάζεται να τελειώνουμε το γρηγορότερο δυνατό τα παιχνίδια. Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι με την ίδια νοοτροπία και να βρούμε τον τρόπο για να παίρνουμε τις νίκες σε ματς που ο αντίπαλος μας δυσκολεύει, όπως έγινε και στα Γιάννινα. Να παλεύουμε μέχρι το τέλος”.

Για το αν χρειάζεται η ΑΕΚ λίγο περισσότερο… Σάκχοφ:

“Αν δεν το πίστευα, δεν θα πίστευα στον εαυτό μου. Φυσικά και ναι”.

Για το αν βγάζει πικρία:

“Έχω αποδείξει στον εαυτό μου αυτά που πρέπει και δουλεύω για τον εαυτό μου. Δεν θέλησα να προσβάλλω κάποιον. Πληρώνομαι για να δουλεύω σκληρά. Όλοι μπορούν να δουν την κατάσταση απέξω, όμως γνωρίζω καλύτερα τι συμβαίνει καλύτερα και ποιος είναι ο Σάκχοφ. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι με στηρίζουν, όπως έκαναν και στο παιχνίδι με τα Γιάννινα”.

Για τον Μάνταλο και το γεγονός ότι είναι πολύ κοντά:

“Ναι, είμαστε καλοί φίλοι, έχουμε καλή σχέση και είμαι εδώ για να τον στηρίξω και αυτός για να με στηρίξει. Τον πιστεύω, είναι ο αρχηγός μας και είναι μεγάλος παίκτης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.