ΑΕΚ: Ο πρωταθλητισμός απαιτεί νίκες σε τέτοια ματς (pics, vids)

Δύο παιχνίδια χωρίς νίκη συμπλήρωσε η ΑΕΚ, η οποία πηγαίνει στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ γνωρίζοντας πως δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες.

Ο Αργύρης Γιαννίκης επιστρέφει “σπίτι” του, στα Ιωάννινα, εκεί όπου για δύο σεζόν δημιούργησε μια ομάδα που θαύμαζε το ελληνικό κοινό. Με τίτλο στην Β’ Εθνική, πολύ καλή πορεία στη Super League και ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτά ανήκουν στο παρελθόν όμως, γιατί το βράδυ του Σαββάτου στις 19:30 (Live @ Novasports Prime) η ΑΕΚ παίζει με τον ΠΑΣ και θέλει μόνο νίκη.

Δείτε όλα όσα είπε ο Αργύρης Γιαννίκης στο Novasports.gr

H AEK μετά από τέσσερις σερί νίκες, έμεινε χωρίς τρεις βαθμούς με Απόλλωνα και Ολυμπιακό και είδε τη διαφορά να αυξάνεται στους 6 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και εάν θέλει να μείνει ζωνταντή στην υπόθεση τίτλος θα πρέπει να επιστρέψει στην Αθήνα με τους τρεις βαθμούς.

Πόσο εύκολο είναι αυτό για την Ένωση όταν αντιμετωπίζει μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος, αλλά και την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας; Προφανώς και δεν είναι εύκολο, αλλά η ΑΕΚ έχει την ποιότητα και τους παίκτες να κάνει τα πράγματα εύκολα.

O Τσίτσαν Στάνκοβιτς στις δηλώσεις του στον Γιώργο Βασιλείου.

Δείτε όλα όσα είπε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο Novasports.gr

Επίσης, ένα ακόμα πλεονέκτημα για τους “κιτρινόμαυρους” βρίσκεται στην άκρη του πάγκου και λέγεται Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στον ΠΑΣ και φυσικά τις αδυναμίες της πρώην ομάδας του.

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του 41χρονου προπονητή αναμένονται κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα της ΑΕΚ σε σχέση με τον Ολυμπιακό με τον Στάνκοβιτς να ξεκινάει στο τέρμα, τον Ρότα δεξιά, τον Χατζισαφί αριστερά και τους Μήτογλου, Βράνιες στόπερ. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Σιμόες, Σιμάνσκι καθώς είναι τιμωρημένος ο Λε Ταλέκ, ενώ δεξιά θα ξεκινήσει ο Άμραμπατ, στον άξονα ο Μάνταλος, αριστερά ο Τσούμπερ και κορυφή ο Αραούχο.

Δείτε το VLOG για τον γεννημένο για τα μεγάλα ματς, Σέρχιο Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.