Άρης: Μπήκε ο Γκαρσία, ετοιμάζεται για το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Ματέο Γκαρσία μπήκε στην προπόνηση του Άρη την Παρασκευή (26/11) και αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι παρών στο ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα (28/11)

Μετά τους Φαμπιάνο Λέισμαν και Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε κι αυτός στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων του Άρη. Συμμετείχε στο πρόγραμμα της Παρασκευής (26/11). Ο Αργεντίνος άφησε πίσω του τον τραυματισμό από τον προηγούμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ετοιμάζεται για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (28/11) με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στην Τούμπα.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης:

“Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το πρωί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Π.Α.Ο.Κ. (28/11, 19:30).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού ντέρμπι στο γήπεδο της Τούμπας.

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, ασκήσεις αμυντικής και επιθετικής τακτικής, καθώς και παιχνίδι τακτικής) με τον Ματέο Γκαρσία να συμμετέχει στην προπόνηση”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.