Το πρότζεκτ Λάτσι παραμένει σοβαρό για την ΑΕΚ (pics)

Ο Ζίγκα Λάτσι είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα και ελπιδοφόρα πρότζεκτ της ΑΕΚ για το μέλλον του συλλόγου, αλλά και του ίδιου του Σλοβένου αμυντικού

Ο Ζίγκα Λάτσι τη φετινή χρονιά αγωνίζεται με την ΑΕΚ Β, ωστόσο εξακολουθεί να αποτελεί ένα σοβαρό πρότζεκτ για την Ένωση.

Αμυντικός με potential και λαμπρό μέλλον

Την περυσινή σεζόν ο Ζίγκα Λάτσι από το δεύτερο μισό και έπειτα αποτέλεσε βασικό πυλώνα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ. Ο νεαρός Σλοβένος στόπερ αγωνίστηκε επί των ημερών Μανόλο Χιμένεθ σε 13 παιχνίδια, τα δύο εξ αυτών για το Κύπελλο Ελλάδας.

Από το υποχρεωτικό ντεμπούτο του στο ματς με τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” λόγω του τραυματισμού του Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο Λάτσι έδειξε πολλά θετικά στοιχεία στο παιχνίδι του.

Οι συμπαίκτες του Σλοβένου στόπερ μιλούσαν με κολακευτικά λόγια για το στυλ παιχνιδιού του Λάτσι, την ωριμότητα στο παιχνίδι του για το νεαρό της ηλικίας του, αλλά και τα σημαντικά περιθώρια βελτίωσης που υπάρχουν.

Προπονείται με την πρώτη ομάδα, μαζεύει εμπειρίες

Η φετινή χρονιά βρήκε τον Λάτσι να πέφτει “θύμα” του ολικού λίφτινγκ που επιχείρησε η ΑΕΚ, η οποία προχώρησε σε 14 μεταγραφές, τρεις εξ αυτών για το κέντρο της άμυνας (Βράνιες, Τζαβέλλας, Μήτογλου) και συνολικά 7 για την αμυντική τετράδα (Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ρότα, Μισελέν).

Αυτομάτως ο χρόνος που θα έπαιρνε ο Λάτσι στην πρώτη ομάδα δεν έγινε απλά περιορισμένος, αλλά μηδαμινός με τους ανθρώπους του συλλόγου να αποφασίζουν πως ήταν προτιμότερο ο διεθνής Σλοβένος να αγωνίζεται με την δεύτερη ομάδα.

Οι προπονήσεις του Λάτσι εξακολουθούν να γίνονται με την πρώτη ομάδα, τόσο επί των ημερών του Μιλόγεβιτς, όσο και του Γιαννίκη με τον Έλληνα τεχνικό να παρακολουθεί στενά την πορεία του 19χρονου κεντρικού αμυντικού.

Για τον ίδιο τον Λάτσι πάντως είναι πολύ σημαντικό να παίρνει χρόνο συμμετοχής και να μαζεύει 90λεπτα στα πόδια του που πέραν του ρυθμού που του προσφέρουν του χαρίζουν σημαντικές εμπειρίες που τον ωριμάζουν ακόμα περισσότερο σαν ποδοσφαιριστή. Και φυσικά είναι προτιμότερο να παίζει έστω και με την δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ από το να κάνει μόνο προπονήσεις με την ΑΕΚ.

Ο ίδιος γνωρίζει πολύ καλά πως το μέλλον του ανήκει, δουλεύει καθημερινά σκληρά, προσπαθεί να βελτιώσει τις αδυναμίες του για να είναι έτοιμος να αρπάξει ξανά την ευκαιρία όταν του παρουσιαστεί.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.