Άρης: Ειρηνική επίσκεψη οπαδών στα αποδυτήρια

Την ειρηνική επίσκεψη οπαδών στα αποδυτήρια δέχτηκαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ντροπιαστικό εις βάρος τους 5-0

Είναι από τις βραδιές που δύσκολα θα ξεχάσουν στον Άρη. Το τελικό 0-5 υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της 10ης αγωνιστικής, έφερε απογοήτευση, νεύρα και πικρόχολα σχόλια από τους ίδιους φίλους του Άρη εις βάρος της ομάδας τους.

Μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, εκατοντάδες κόσμου μαζεύτηκαν έξω από τα αποδυτήρια επί της οδού Παπαναστασίου, περιμένοντας τον Άκη Μάντζιο και τους ποδοσφαιριστές. Ήθελαν να τους μιλήσουν, να τους εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους και να τους τονίσουν ότι εμφανίσεις και αποτελέσματα σαν και αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, φέρνουν την ομάδα πολλά χρόνια πίσω.

Ένα συγγνώμη σίγουρα δεν είναι αρκετό και γι΄ αυτό ακριβώς τον λόγο, λίγο πριν τις 23.00 οι ποδοσφαιριστές δέχτηκαν να συνομιλήσουν με αντιπροσωπεία των οργανωμένων στα αποδυτήρια.

Αυτές οι εμφανίσεις μας ντροπιάζουν. Μας φέρνουν στο μυαλό στιγμές που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε. Κάντε μας περήφανους. Φοράτε μια βαριά φανέλα, σας πιστεύουμε αλλά όποιος δεν μπορεί ας φύγει. Θέλουμε πολεμιστές”, ήταν κάποιες από τις κουβέντες των εκπροσώπων των οργανωμένων φίλων του Άρη, ενώ από την πλευρά των ποδοσφαιριστών μίλησαν τόσο ο Γιώργος Δεληζήσης, όσο και ο Μπρούνο Γκάμα.

Ο αρχηγός της ομάδας ανέλαβε τις ευθύνες που αναλογούν στον ίδιο και στους συμπαίκτες του, υποσχέθηκε ότι εμφάνιση σαν αυτή κόντρα στον στον ΠΑΣ δεν πρόκειται να ξαναδεί ο κόσμος και ότι από εδώ και στος εξής η κατάσταση θα αλλάξει αφού αυτό που προέχει την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η ηρεμία στα αποδυτήρια την οποία πρέπει να διαφυλάξουν παίκτες, προπονητές, διοίκηση.

Η συνάντηση ήταν διάρκειας περιπου μισής ώρας και άπαντες αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς παρατράγουδα, ενώ ακούστηκαν κάποια παράπονα από τους ελάχιστους φίλους του Άρη που έμειναν μέχρι λίγο πριν τα μεσάνυχτα έξω από τα αποδυτήρια του “Κλ. Βικελίδης”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.