ΑΕΚ: Θέλει το ντέρμπι, αλλά πρέπει να το αποδείξει (pics, vids)

Οι φίλοι της ΑΕΚ αγνοούν εδώ και τρία χρόνια τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό και το βράδυ της Κυριακής ευελπιστούν να μπει μια τελεία στο αρνητικό σερί που έχει η Ένωση στα ντέρμπι.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μετριάστηκε κάπως το κλίμα των επιτυχιών από την ισοπαλία στη Ριζούπολη με τον Απόλλωνα όμως η Ένωση είναι αήττητη για έξι σερί παιχνίδια και η αυτοπεποίθηση των παικτών της μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο να επιτευχθεί ο βασικός στόχος.

Η νίκη επί του Ολυμπιακού και η επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας. Για να το καταφέρουν όμως αυτό θα πρέπει να το αποδείξουν στο γήπεδο, όπως είπε ο Λιβάι Γκαρσία θα πρέπει να είναι “μαχητές” και να δείξουν ότι θέλουν περισσότερο τη νίκη. Αν το κάνουν αυτό τότε θα έχουν και περισσότερες πιθανότητες να τα καταφέρουν…

Νίκη αγνοείται για την ΑΕΚ

H AEK στα τελευταία έντεκα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις έχει μόλις τρεις ισοπαλίες… Μια αν μη τι άλλο αρνητική παράδοση για τους “κιτρινόμαυρους“, οι οποίοι έχουν να κερδίσουν από τις 7 Φεβρουαρίου του 2018 και το 2-1 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Τρεις ημέρες νωρίτερα, η Ένωση είχε κερδίσει 2-1 τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και μάλιστα με ανατροπή, ενώ την ίδια σεζόν είχε κερδίσει 3-2 στο ΟΑΚΑ πάλι με ανατροπή από 0-2 στο 46′!

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη, ο Έλληνας τεχνικός για ακόμα μία φορά κράτησε τα χαρτιά του κλειστά. Δεν αποκάλυψε ούτε τις σκέψεις του, ούτε και τις προθέσεις του. Έτσι μια πιθανή εκτίμηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Στάνκοβιτς κάτω από την εστία, ο Μισελέν και ο Μοχαμαντί στα δύο άκρα με τους Μήτογλου, Βράνιες στο κέντρο της άμυνας.

Ο Σιμόες θα έχει παρτενέρ στα χαφ τον Σιμάνσκι, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ στον άξονα ο Μάνταλος και στην κορυφή της επίθεσης ο Σέρχιο Αραούχο που έχει δημιουργήσει τη δική του σχέση με τον Ολυμπιακό.

Δείτε το ρεπορτάζ της ΑΕΚ στην “Ωρα των Πρωταθλητών”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.