Ιωνικός – Αστέρας Τρ. 1-1: Γιατί έτσι αποφάσισε ο Χουτεσιώτης (hls)


Ιωνικός και Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 1-1 στη Νίκαια με τις δύο ομάδες να είναι πλέον “αγκαζέ” στον πίνακα της Βαθμολογίας με 10β., κορυφαίος του αγώνα και ο άνθρωπος που κράτησε το 1-1, ο Χουτεσιώτης που και πάλι έδειξε πως βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της καριέρας του.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά ενδιαφέρον και με ρυθμό, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες για γκολ.

Ο Αστέρας στο 6ο λεπτό με τον Σίτο έφτασε κοντά στο 1-0 όμως ο Χουτεσιώτης έδιωξε τη μπάλα κρατώντας το 0-0. Στο 14ο λεπτό όμως ο Ιωνικός κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με ωραία κεφαλιά “ψαράκι” του Τουράμ, ύστερα από σέντρα του Λενίς.

Από το γκολ και μετά και μέχρι το 29ο λεπτό οι δύο ομάδες δεν έχουν “χτίσει” κάποια φάση και να απειλήσουν με γκολ.

Στο 29ο λεπτό όμως ο Αστέρας κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και την εκτέλεση ανέλαβε ο Λέο Τιλίκα. Η εκτέλεση ήταν εξαιρετική, ο Χουτεσιώτης δεν μπορούσε να έχει απάντησ η και η μπάλα τίναξε τα δίχτυα των γηπεδούχων.

Στο 39ο λεπτό ο Ιωνικός έχασε σημαντική ευκαρία να μπει και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Καμπράλ όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω από την εστία του Αστέρα.

Ο Χουτεσιώτης κράτησε το 1-1

Στο 61ο λεπτό το σουτ στην κίνηση του Τιλίκα, η μπάλα κοντράρει και στρώνεται στον Σονί που από πλάγια θέση δεν μπορεί να νικήσει τον Χουτεσιώτη.

Απάντηση στην ευκαρία του Αστέρα, ήρθε για τους γηπεδούχους στο 78ο λεπτό τρομερή κάθετη του Ντάλσιο, ο Άοσμαν από τη μικρή περιοχή και πλάγια δεξιά δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Οι δύο όμως μεγαλύτερες ευκαιρίες του αγώνα ήρθαν για τους φιλοξενούμενους όταν ο Σίτο έφυγε ολομόναχος απέναντι στον Χουτεσιώτη, έκανε κακό πλασέ που το έβγαλε ο τερματοφύλακας του Ιωνικού, κάτι που έκανε και στο 90+1 με τον Γκαρθια να μην μπορεί να τον κερδίσει.
Έμεινε το 1-1 ως το τέλος με τον Χουτεσιώτη να είναι ουσιαστικά ο MVP της αναμέτρησης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ράσταβατς δεν θα είχε στη διάθεση τους τον τιμωρημένο Χερόνιμο Μπαράλες και τους τραυματίες Χουάν Μουνάφο, Ενέκο Καπίγια και Ντάνιελ Σανταφέ. Από την άλλη, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού δεν είχε τους Βαφέα και του Μαχαίρα.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης – Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος – Ντάλσιο, Γκοτσούλιας – Λένις, Άοσμαν, Καμπράλ – Τουράμ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες – Βαλιέντε, Τιλίκα, Ριέρα, Σίτο – Σονί – Μπενίτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.