Ατρόμητος: Με Κορακάκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ατρόμητος ζήτησε την αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ λόγω κορωνοϊού Παράσχου και συνεργατών του με τη Super League να απαντά αρνητικά και τον Κορακάκη να κάθεται στον πάγκο.

Αρνητικά απάντησε η Super League στο αίτημα του Ατρόμητου για αναβολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, λόγω του ότι Παράσχος και Γκουτσίδης προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα στον πάγκο να καθίσει ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Από το βράδυ της Τρίτης 16ης Νοεμβρίου, ως ΠΑΕ Ατρόμητος ενημερώσαμε για τα θετικά κρούσματα κορωνοϊού σε τρία μέλη του προπονητικού επιτελείου, μεταξύ των οποίων του ίδιου του προπονητή της ομάδας μας, Γιώργου Παράσχου και του άμεσου βοηθού του, Παναγιώτη Γκουτσίδη.

Ως εκ τούτου, καθώς πρόκειται για μία πρωτοφανή κατάσταση λόγω της διασποράς του COVID-19 αποκλειστικά στο προπονητικό επιτελείο κάτι που δεν έχει προβλεφθεί ως ενδεχόμενο από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αιτηθήκαμε το πρωί της Τετάρτης 17ης Νοεμβρίου στη διοργανώτρια αρχή, Super League, την κατ’ εξαίρεση αναβολή της προσεχούς αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή 21 Νοεμβρίου.

Η απάντηση της Super League ήταν αρνητική, διότι το υγειονομικό πρωτόκολλο δεν προβλέπει την αναβολή αγώνα σε περίπτωση θετικού κρούσματος στο προπονητικό προσωπικό. Κατόπιν αυτών των εξελίξεων, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής θα αναλάβει ο Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών και προπονητής της Κ19, Γιώργος Κορακάκης.

Λόγω της παρουσίας του Γιώργου Κορακάκη στις υποχρεώσεις της επαγγελματικής ομάδας, αιτηθήκαμε την αναβολή της αναμέτρησης για το πρωτάθλημα Κ19 κόντρα στο αντίστοιχο τμήμα του ΠΑΟΚ, κάτι το οποίο έγινε δεκτό»


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.