ΠΑΟΚ: Τί κάνουν οι επτά δανεικοί;

Επτά ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» έχουν δοθεί ως δανεικοί στη φετινή σεζόν. Αυτά είναι τα δρώμενά τους ως τώρα

Η δημιουργία του ΠΑΟΚ Β’ διευκόλυνε τα μάλα τις ομάδες για την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών του κι όλων όσων ανήκουν μεν στο ρόστερ της ομάδας αλλά δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία.

Στην τρέχουσα σεζόν ο αριθμός των δανεικών ποδοσφαιριστών έχει μειωθεί αισθητά σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Για την ακρίβεια επτά ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου» προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε άλλες ομάδες, οι τρεις εκτός Ελλάδας και μάλιστα για τους δύο εξ αυτών θα πρέπει να ληφθεί απόφαση στην προσεχή μεταγραφική περίοδο καθώς οι δανεισμοί τους ολοκληρώνονται. Ο λόγος για τους Αντόνιο Τσόλακ, Λέο Ζαμπά, που είναι κι οι δύο με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον – ως τώρα – και σ’ επίπεδο αριθμών.

Από εκεί και πέρα ένας ποδοσφαιριστής αγωνίζεται σε ομάδα Super League, ένας ακόμη σε Κ19 Super League, ένας στην Κύπρο και δύο σε χαμηλότερη κατηγορία.

Αναλυτικά … 

Αντόνιο Τσόλακ (Μάλμε)

Αντόνιο Τσόλακ

Ο 28χρονος Κροάτης επιθετικός οδήγησε τη Μάλμε στους ομίλους του Champions League. Η ομάδα του δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένη από την παρουσία του και θα ήθελε να τον διατηρήσει στις τάξεις της αλλά όλα θα κριθούν στις συζητήσεις με τους επιτελείς του «Δικεφάλου» λόγω της υψηλής ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Πρωτάθλημα

23 αγώνες 13 γκολ 3 ασίστ

Champions League

4 αγώνες

Προκριματικά Champions League

8 αγώνες 5 γκολ

Λέο Ζαμπά (Βάσκο ντα Γκάμα)

Το βασικό για τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρέμ ήταν να βρει τον εαυτό του αφήνονας πίσω του οριστικά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε. Αυτό φαίνεται να έχει συμβεί και σε συνάρτηση με την απόφαση της ομάδας του να μειώσει το ρόστερ της που απαριθμεί 35 (!) ποδοσφαιριστές όλα δείχνουν πως τον επόμενο μήνα θα επιστρέψει στην Τούμπα μεν αλλά άγνωστο για πόσο …

Πρωτάθλημα

27 αγώνες 3 γκολ 1 ασίστ

Κύπελλο

5 αγώνες 1 ασίστ

Νίκα Νινούα (Ανόρθωση)

Ίσως είναι ο ποδοσφαιριστής αυτής της κατηγορίας με τις καλύτερες προοπτικές όλων ελέω της σχέσης που έχει με τον τεχνικό της κρητικής ομάδας, Νίκο Νόπλια. Τον γνωρίζει πολύ καλά από την παρουσία του στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων κι ήδη απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του παίρνοντας διαδοχικές ευκαιρίες και πλούσιο χρόνο συμμετοχής.

Πρωτάθλημα

8 αγώνες 1ασίστ

Παύλος Λογαράς (Βόλος ΝΠΣ)

«Θύμα» της αργοπορημένης έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague2 ο 20χρονος Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός δεν είχε τα περιθώρια να δείξει πολλά πράγματα ακόμη, κάτι που πρόλαβε να κάνει έστω και στους δύο αγώνες του Κυπέλλου που συμμετείχε.

Πρωτάθλημα

1 αγώνας

Κύπελλο

2 αγώνες 1 γκολ

Κωνσταντίνος Κορέλας (ΑΕ Καραϊσκάκης)

Ανάλογη περίπτωση με τον Βρακά κι ο 21χρονος Καρδιτσιώτης μεσοεπιθετικός μετράει όλο κι όλο ένα 90λεπτο στο Κύπελλο.

Κύπελλο

1 αγώνας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.