Ολυμπιακός: Τι σημαίνει η επιστροφή Σεμέδο στο Ρέντη

H επιστροφή του Πορτογάλου αμυντικού στου Ρέντη, είναι ένα θετικό βήμα ώστε να δοθεί λύση στην υπόθεση του, όποια κι αν είναι αυτή.

Από το δεύτερο ματς με την Λουντογκόρετς ο Ρούμπεν Σεμέδο ουσιαστικά ήταν εκτός ομάδας του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος αμυντικός, πέρασε και την περιπέτεια με τις εις βάρος του καταγγελίες για βιασμό, οι οποίες κατέπεσαν στη συνέχεια και όλη αυτή η κατάσταση τον είχε βγάλει εντελώς εκτός ποδοσφαίρου, όχι μόνο εκτός Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι με την απουσία του Ρούμπεν Σεμέδο έχασαν έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές ικανότητες, μένοντας με τους Μπα, Σισέ, Παπασταθόπουλο, Αβραάμ και Μάρκοβιτς.

Ο Πορτογάλος προσπάθησε να μείνει σε καλή φυσική κατάσταση κάνοντας ατομικές προπονήσεις στην Ελλάδα αλλά και στην πατρίδα του. Προφανώς και δεν μπορεί να είναι στην κατάσταση που ήταν πριν, ενώ δημοσιεύματα θέλουν ομάδα από την Πορτογαλία να επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός δεν θέλει να… χαρίσει τον Σεμέδο, θέλει να τον επαναφέρει σε… αγωνιστικούς ρυθμούς ώστε να μπορέσει να τον παραχωρήσει με όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αντίτιμο.

Μοιάζει μακρινό σενάριο να δούμε τον Σεμέδο και πάλι με τα ερυθρόλευκα σε παιχνίδια του συλλόγου, όχι μόνο γιατί φαίνεται πως έχει παρθεί απόφαση παραχώρησής του, αλλά γιατί σωματικά, λογικά, δεν είναι σε κατάσταση τέτοια που θα μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αγωνιστικές ανάγκες του Ολυμπιακού. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να εξελιχθούν τα πράγματα.

Όπως και να έχει πάντως η επιστροφή του στου Ρέντη, είναι ένα θετικό βήμα ώστε να δοθεί λύση στην υπόθεση του, όποια κι αν είναι αυτή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.