Ολυμπιακός: Ο ακούραστος Ρέαμπτσιουκ με τη χτυπητή αδυναμία!

Είναι ο βιονικός μπακ του Ολυμπιακού. Χρειάζεται άμεσα βελτίωση σε ένα αγωνιστικό στοιχείο.

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ είναι ένας ποδοσφαιριστής που δύσκολα δεν μπαίνει στην καρδιά του μέσου φιλάθλου του Ολυμπιακού. Είναι ο “σκύλος” που θα βασιστείς σ’ εκείνον στα δύσκολα. Ατελείωτο τρέξιμο σε άμυνα και επίθεση. Ταχύτητα, διάθεση, ταύτιση με το καλό του γενικού συνόλου και μία γκολάρα μέχρι στιγμής απέναντι στην Αντβέρπ. Ο Μολδαβός αριστερός μπακ δεν καταλαβαίνει ούτε από “ξύλο”. Μετά το βάναυσο χτύπημα που δέχτηκε στο παιχνίδι με την Άιντραχτ (έμεινε ατιμώρητος ο Αιμάν Μπακρόκ) έβγαλε ολόκληρο 90λεπτο κόντρα στον Ιωνικό με πρησμένο αστράγαλο. Μάλιστα ο Πέδρο Μαρτίνς στα τελευταία λεπτά έριξε στο ματς τον Θανάση Ανδρούτσο σε θέση δεξιού χαφ, για να πάρει τη θέση του Ρέαμπτσιουκ σε περίπτωση που δεν μπορούσε να συνεχίσει. Φυσικά συνέχισε και φυσικά δεν ταξίδεψε για τη Μολδαβία για τα ματς της εθνικής του ομάδας, για να πάρει επιτέλους τις ανάσες που χρειάζεται!

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΟΛΕΓΚ

Ας δούμε μέχρι στιγμής τι λέει η στατιστική για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Αρχικά τρέχει ασταμάτητα σε άμυνα και επίθεση και αυτό πέραν του γυμνού οφθαλμού, γίνεται αντιληπτό και μέσω του heat map. Είτε σε άμυνα, είτε σε επίθεση, ο Ρέαμπτσιουκ είναι παρών. Μετράει ευστοχία σε πάσες κοντά στο 80% και επιτυχία σε προσωπικές μονομαχίες στο 56%. Δεν είναι πηγή κινδύνων, καθώς χάνει ελάχιστες φορές την μπάλα και ακόμα λιγότερες στο γήπεδο που αμύνεται ο Ολυμπιακός με Μ.Ο. (9,8/29%). Τι λείπει όμως απ΄τον χαλκέντερο Μολδαβό; Η διεισδυτικότητα στο δημιουργικό παιχνίδι του Ολυμπιακού. Αυτό σκιαγραφείται από το ποσοστό ευστοχίας στις σέντρες που επιχειρεί. Σε κάθε παιχνίδι βγάζει κατά μέσο όρο 4.14 σέντρες και μόνο το 29% απ’ αυτές είναι εύστοχες. 

Κουράζεστε κι εσείς βλέποντας αυτό το heat map;

Ο Ρέαμπτσιουκ έχει “σβήσει” τον εσωτερικό ανταγωνισμό, ωστόσο ο Ολυμπιακός παραδοσιακά στηρίζεται στις επιθετικές βοήθειες των μπακ του και απ’ τον σύλλογο έχουν περάσει σπουδαίοι ποδοσφαιριστές στη συγκεκριμένη θέση. Ας μην πάμε στα χρόνια του Γρηγόρη Γεωργάτου, αρκεί η σύγκριση με τον Κώστα Τσιμίκα για να γίνει πιο ευκρινής αυτή η αδυναμία του Ρέαμπτσιουκ που χρειάζεται βελτίωση!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.