ΠΑΣ Γιάννινα: Το καρέ των διεθνών έχει υποχρεώσεις

Οι τέσσερις διεθνείς του ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ενσωματωθεί ήδη στις Εθνικές ομάδες, όπου έχει κληθεί έκαστος, και οι "μπλε" συνεχίζουν τις προπονήσεις δίχως την παρουσία τους

Η τετράδα των διεθνών του ΠΑΣ Γιάννινα δεν υπολογίζεται αυτές τις ημέρες από τον Ηρακλή Μεταξά στις προπονήσεις των “μπλε”. Έχουν ήδη αποχωρήσει από την πόλη κι έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές ομάδες, όπου έχει κληθεί έκαστος, για τις ερχόμενες υποχρεώσεις τους. Οι επιστροφές αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.

Κατ’ αρχάς, ο Μανώλης Σάλιακας έχει κληθεί από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στην Εθνική Ελλάδας. Το ζητούμενο γι’ αυτόν είναι να πάρει χρόνο σε ένα ή και στα δύο -ει δυνατόν- παιχνίδια της ελληνικής ομάδας, που θα γίνουν στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Μουντιάλ, με αντιπάλους την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11). Δύο παιχνίδια πολύ σημαντικά για την Εθνική Ελλάδας, που κυνηγάει ένα θαύμα για την πρόκριση, αφού χρειάζεται δύο νίκες και ισοπαλία ή ήττα της Ισπανίας από τη Σουηδία την τελευταία αγωνιστική.

Στην Εθνική Γουινέας κλήθηκε ο Αχμάντ Μέντες Μορέιρα. Η ομάδα της Γουινέας θα παίξει εντός χώρας, μετά το πραξικόπημα του περασμένου Σεπτεμβρίου. Την ερχόμενη Παρασκευή (12/11) θα υποδεχτεί τη Γουινέα Μπισάου, ενώ την Τρίτη (16/11) θα αγωνιστεί με το Μαρόκο σε γήπεδο στην Καζαμπλάνκα. Θυμίζουμε ότι όταν έγινε το πραξικόπημα, ο Μορέιρα ήταν στην αποστολή της Εθνικής Γουινέας και εγκλωβίστηκε για κάποιες ημέρες στη χώρα, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες που ήταν στην ομάδα.

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκαν οι Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης. Η ελληνική ομάδα θα δώσει δύο αγώνες στην Τρίπολη. Τον πρώτο την ερχόμενη Παρασκευή (12/11), όταν υποδέχεται τη Λευκορωσία, και τον δεύτερο την Τρίτη (16/11) κόντρα στην Ισλανδία.

Πέρα των παραπάνω, με την Εθνική Νέων κλήθηκε να αγωνιστεί ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Κ19 του ΠΑΣ, Άγγελος Γωγουβίτης, όπως και ο δεξιός οπισθοφύλακας, Αλέξανδρος Πήλιος. Η Νέων θα δώσει τρεις αγώνες σε Ναύπακτο και Πάτρα, για τα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων.

Οι διεθνείς, πάντως, θα μπορούσαν να είναι περισσότεροι. Αυτή τη φορά, όμως, δεν κλήθηκε ο Νικολάε Μιλιντσεάνου στην Εθνική Μολδαβίας. Επομένως, ο παίκτης παρέμεινε στα Γιάννινα και προπονείται κανονικά με την ομάδα του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.