Ολυμπιακός: Ποιοι πρέπει να βάλουν “πλάτη”


Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ιωνικό και προσπέρασε ένα αναμενόμενο δύσκολο εμπόδιο. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν ενθουσίασε, απλά έκανε τη δουλειά, χάρη στον Γιώργο Μασούρα στο γκολ που σημείωσε στο 17ο λεπτό. Τώρα έρχεται η διακοπή πριν ακριβώς από το ντέρμπι με την ΑΕΚ, το παιχνίδι πρόκρισης με τη Φενερμπαχτσέ και τη δοκιμασία με τον Βόλο στο Φάληρο. Αυτοί είναι οι παίκτες που πρέπει να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό να δείξει καλύτερο πρόσωπο και φυσικά να συνδυάσει επιτυχίες και θέαμα. 

Ο Χένρι Ονιεκούρου στα τελευταία παιχνίδια δείχνει περισσότερο ορεξάτος, ωστόσο θα πρέπει να γίνει και αποτελεσματικός, καθώς είναι ένας παίκτης με εμπειρία και από τον οποίο υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. 
Ο Ρόνι Λόπες δεν δείχνει να πείθει τον προπονητή του και προφανώς δεν ήρθε στον Ολυμπιακό για να παίρνει αραιά και που 45λεπτα. Για να βρει ρυθμό χρειάζεται παιχνίδια, αλλά κυρίως να αλλάξει τη γνώμη του Μαρτίνς. 
O Μαντί Καμαρά πρέπει να καθαρίσει το μυαλό του, να ξεκουραστεί και να βρει και πάλι τα πατήματα που τον έκαναν κορυφαίο μέσο της Super League τις τελευταίες τρεις σεζόν. Είναι κομβικός για τον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού του Μαρτίνς και είναι απαραίτητο να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ ξεκίνησε δυναμικά τη θητεία του στον Ολυμπιακό με συνεχόμενες εμφανίσεις και ευκαιρίες από τον Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο στη συνέχεια… εξαφανίστηκε. Ο Πολωνός ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό, πρέπει να φωνάξει ηχηρά “παρών” για να δώσει ανάσες στον “βιονικό” Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

Αυτοί είναι οι παίκτες που πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω το διάστημα που ακολουθεί. Ο Ολυμπιακός έχει στη φαρέτρα των μέσων τους Βρουσάι και Βαλμπουενά οι οποίοι έχουν μείνει πίσω σε ό,τι αφορά τις συμμετοχές. Ωστόσο αμφότεροι όταν παίρνουν θέση στο γήπεδο, δεν περνούν απαρατήρητοι! Στη λίστα των παικτών που πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω στο αμέσως επόμενο διάστημα είναι και ο Πιέρ Κούντε, ωστόσο εξαιτίας του τραυματισμού του, θα πρέπει να καλύψει το χαμένο έδαφος, αν και η λογική λέει πως θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.