Δικαστική διαμάχη Βιγιαφάνιες-Παναθηναϊκού για το πρόστιμο

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες αγωνίζεται με τον Παναθηναϊκό, αλλά ο Αργεντινός την ίδια ώρα κινείται νομικά κατά των "πράσινων" με αφορμή το πρόστιμο για το επεισόδιο με τον Χατζηγιοβάννη.

Προθεσμία μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου να βρουν λύση εξωδικαστικά έδωσε η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ σε Λούκας Βιγιαφάνιες και Παναθηναϊκό, με αφορμή το πρόστιμο που έχει επιβληθεί στον Αργεντινό για το επεισόδιο με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Λίγο πριν την έναρξη της Super League, Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης είχαν επεισόδιο σε προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Αργεντινό να χτυπά τον Έλληνα εξτρέμ και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να τιμωρεί με το υψηλότερο πρόστιμο τον “Βιγια”.

Ο Βιγιαφάνιες κλήθηκε να πληρώσει πρόστιμο άνω των 60.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του με τον Αργεντινό ωστόσο να μην αποδέχεται τη συγκεκριμένη τιμωρία, υποστηρίζοντας δημόσια πως δεν είχε χτυπήσει τον συμπαίκτη του.

Εδώ και τρεις μήνες σχεδόν οι δύο πλευρές δεν είχαν βρει λύση και για να επικυρωθεί το ποσό ενός τόσο μεγάλου προστίμου πρέπει να εγκριθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, την Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών.

Η υπόθεση θα εκδικαζόταν το πρωί της Δευτέρας (8/11) αλλά οι εκπρόσωποι των δύο πλευρών ζήτησαν και πήραν αναβολή μέχρι τις 6 Δεκεμβρίου, με στόχο να τα βρουν εξωδικαστικά.

Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να πέσει αρκετά το πρόστιμο, ενώ σε διαφορετική περίπτωση Παναθηναϊκός και Βιγιαφάνιες θα οδηγηθούν σε δικαστική διαμάχη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.