ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός 3-0: Επιστροφή στις νίκες (vids)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες αφού επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού σκαρφαλώνοντας έστω και προσωρινά στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις, ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 3-0 του Παναιτωλικού παίζοντας έξυπνα και εκμεταλλευόμενες την πολύ καλή μέρα που βρέθηκαν κατά κύριο λόγο οι Περέα, Σναϊντερ, αλλά οι Γκαρντόφσκι, Εραμούσπε και Μιλιντσεάνου που δημιουργούσαν μονίμως ρήγματα στα αντίπαλα καρέ.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να πάρει σε κανένα χρονικό διάστημα του αγώνα τον έλεγχο, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο επιλέγοντας το 3-6-1 και για 5η συνεχόμενη αγωνιστική γνώρισε την ήττα.

Στη επανάληψη ο Αναστασίου ρίχνοντας στον αγώνα και τον Καρέλη δίπλα στον Βέργο μετέτρεψε το σχήμα της ομάδας του σε 3-5-2, αλλά ούτε και σε αυτή την περίπτωση κατάφερε να απειλήσει.

Το 1-0 έγινε με την πρώτη αξιόλογη επίσκεψη των γηπεδούχων στην περιοχή του Μελισσά στο 30΄. Ο Μάλης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα άπλωσε το χέρι του, βρήκε το Περέα που έπεσε στο έδαφος και ο Τζήλος αφού συμβουλεύτηκε το VAR, έδειξε το σημείο του πέναλτι. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού αντέρδρασαν στην απόφαση του διαιτητή χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να του αλλάξουν άποψη στην συνέχεια.
Ο Εραμούσπε που ανέλαβε να το εκτελέσει άνοιξε το σκορ.

Στο 37΄ από την προσπάθεια και την σέντρα του Μιλιντσεάνου, ο Περέα – με προβολή – έκανε το 2-0 (το πρώτο του στο πρωτάθλημα).

Στο 57΄ ήταν η πρώτη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού έκαναν αισθητή την παρουσία τους στα καρέ του Λοντίγκιν με την κεφαλιά του Βέργου, αλλά ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ έδιωξε με δυσκολία λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή.

Στο 58΄ από την εκτέλεση κόρνερ του Γκαρντάφσκι και την κεφαλιά του Κάργα, διαμορφώθηκε το τελικό 3-0.,

Στο 87΄ από την κεφαλιά του Μαλή ο Λοντίγκιν απομάκρυνε τον κίνδυνο (και με την βοήθεια του δοκαριού), ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βέργος σημάδεψε το δοκάρι από μακρινή απόσταση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Σάλιακας (68΄ Τριάδης), Εραμούσπε, Κάργας, Πρίσμαν, Καραχάλιος(85΄Λιάσος), Ντομίνγκες, Γκαρντάφσκι (62΄ Οικονομόπουλος), Σναϊντερ (69΄ Μορέιρα), Μιλιντσεάνου (84′ Μίνα), Περέα

Παναιτωλικός: Μελίσσας, Κορνέλιους, Μπακαδήμας, Μαλής, Αποστολάκης, Λούι (46΄ Καρέλης), Τσιγγάρας, Φλόρες, Χουχούμης (52΄ Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Βέργος

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Βοηθοί: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Σαμοϊλης (Αθηνών)
VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)
AVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.