Ο Παλέρμο στέλνει στην ΑΕΚ τον Ινσούα

Ο Εμανουέλ Ινσούα αγωνίζεται δανεικός στην Αλδοσίβι, όμως η περίπτωσή του θα απασχολήσει ξανά την ΑΕΚ, καθώς οι Αργεντινοί δύσκολα τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Θέμα με τον Εμάνουελ Ινσούα θα προκύψει σύντομα στην ΑΕΚ, καθώς ο Μαρτίν Παλέρμο δεν φαίνεται να υπολογίζει τον Αργεντινό μπακ.

Ο δανεισμός του Ινσούα στην Αλδοσίβι ολοκληρώνεται στο τέλος Δεκεμβρίου και από αρχές Ιανουαρίου ο Αργεντινός μπακ είναι υποχρεωμένος να επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Ο δανεισμός του 30χρονου μπακ στην Αλδοσίβι ανανεώθηκε τον περασμένο Ιούνιο για ακόμα έξι μήνες, όμως οι φετινές εμφανίσεις του δεν έχουν πείσει τον τεχνικό της ομάδας, Μαρτίν Παλέρμο και η εκ νέου ανανέωση του δανεισμού του φαντάζει εξαιρετική δύσκολη τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Ο Παλέρμο ξεκίνησε με ήττα 3-0 στο ντεμπούτο του και τόσο ο Εμάνουελ, όσο και o αδερφός του Εμιλιάνο, μετά από αυτό το ματς βγήκαν από την ενδεκάδα, με τον 30χρονο αριστερός μπακ που ανήκει στην ΑΕΚ στα δύο επόμενα παιχνίδια να μην παίζει καθόλου, μένοντας και εκτός αποστολής στο ένα από αυτά, ενώ στα άλλα δύο που ακολούθησαν, αγωνίστηκε ελάχιστα ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά.

Ο Παλέρμο δεν φαίνεται πως υπολογίζει, τουλάχιστον στο ξεκίνημά του, τον Εμάνουελ Ινσούα και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προκύπτει από το αργεντίνικο κλαμπ το μέλλον του είναι εξαιρετικά αβέβαιο, με το συμβόλαιό του με την Ένωση να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.