Σίτο: “Θέλουμε να κερδίσουμε τη Λαμία”

Στο περιθώριο της βράβευσης του ως πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σίτο αναφέρθηκε στο σημαντικό παιχνίδι με τη Λαμία και στη θέληση των Αρκάδων για τη νίκη.

Στο περιθώριο της βράβευσης του ως πολυτιμότερος παίκτης του Αστέρα για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Σίτο αναφέρθηκε στο σημαντικό παιχνίδι με τη Λαμία και στη θέληση των Αρκάδων για τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα:

Για τη βράβευση του:

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα και κέρδισα αυτό το δεύτερο βραβείο. Όσον αφορά στους φιλάθλους μας θέλω να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που με ψήφισαν. Από τη δική μου την πλευρά θέλω να πω ότι είμαι σίγουρος, πως με τη βοήθεια των συμπαικτών μου, θα κάνουμε καλές εμφανίσεις στο μέλλον και να πάρουμε βαθμούς και αποτελέσματα που μας χρειάζονται”.

Για το παιχνίδι με τη Λαμία:

“Θέλουμε τους τρεις βαθμούς, είναι ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε. Δεν θα αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού μας, γιατί έχει αποτελέσματα αυτή η προσέγγιση που έχουμε. Οπότε θα συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και πιστεύω ότι με τη βοήθεια των φιλάθλων μας θα πάρουμε τη νίκη”.

Για το που αφιερώνει το γκολ:

“Πάνω απ’ όλα στην οικογένειά μου, που δυστυχώς είναι μακριά. Με βλέπει από μακριά, με στηρίζει από μακριά και είναι ένα μεγάλο στήριγμα για μένα παρόλο που είναι μακριά και όποτε σκοράρω σίγουρα τ’ αφιερώνω σ’ αυτούς”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.